star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 47 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38,6 millió Ft

Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 47 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Budapest, XVIII. kerület

  • 47m²


Ár:

38 600 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó a XVIII. kerületben, a Szent-Lőrinc telepen (volt KISZ) egy 47 nm-es, 2 szobás, parkra néző, jó állapotban lévő, erkélyes IV. emeleti lakás tárolóval.

Épület leírás:
A lakás egy panelprogramon már részt vevő, 18 lakásos, csúsztatott zsalus, rendezett társasházban található. A lakóközösség az egész környékre is jellemzően barátságos, segítőkész. A lakás a IV. emeleten helyezkedik el, lift nincs.

Lakás:
Belépés után az előszobában találjuk magunkat, ahonnan a lakás minden helyiségét elérhetjük. Jobb oldalon az ablakos konyha és mellette a hálószoba található. Bal oldalon a kádas fürdőszoba WC-vel. Az előszoba végén van a klimatizált nappali bejárata, melyhez egy 5 nm-es erkély (frissen burkolva) is tartozik. Az előszobában és a nappaliban is van egy praktikus gardrób helyiség, mely segít rendet tartani a lakásban.

Finanszírozás:
A lakást készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre.

Parkolás:
Kényelmesen az utcán lehet parkolni közvetlenül a ház előtt, ahol akár rá is láthatunk az autónkra. Ingyenes.

Tároló:
A lakáshoz tartozik egy tároló, mely szintén az emeleten helyezkedik el, csak a IV. emeleti lakóknak fenntartva.

Műszaki:
A lakás melegét konvektor biztosítja, a nappalban kandalló jellegű új konvektor van. A közös költség 20.000 Ft/hó.

Környék, Közlekedés:
Az ingatlant minden oldalról parkok, játszóterek ölelik körül és mégis minden elérhető távolságra van (SPAR, ALDI, LIDL, PENNY, Príma, gyógyszertár). Közelben bölcsőde, óvoda és iskola is található, illetve piac. Infrastruktúra szempontjából is kitűnő, több BKV járat megállója (98, 136, 142M, 238) is megtalálható a közelben. Határ út vagy Köbanya-Kispest tömeg közlekedve kb. 20 perc távolságra.

Referencia szám: LK060387-IN


Elhelyezkedés

Budapest, XVIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6653628


+36 20

Ingatlannet kód: NET6653628


Az általad megtekintett eladó Budapest, XVIII. kerületi csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 47 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: parkoló. A csúszózsalus lakás ára 38,6 millió Ft, négyzetméter ára 821 277 Ft, ami a Budapest, XVIII. kerületi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Földi Zsuzsanna referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XVIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.