star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gyula, Szanazug

  • 64 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 814 m²

    telek

Vételár:

21 millió Ft

Eladó nyaraló Gyula, Szanazug

  • 64 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 814 m² telek

  • Eladó nyaraló Gyula, Szanazug

  • 64m²


Ár:

21 000 000 Ft

Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Gyönyörű téliesített nyaraló szanazugban!

Eladóvá vált Gyula város Szanazugi részén egy csendes, rendezett utcában található 1980-as években épült és 2020 évben felújított tégla falazatú téliesített nyaraló.
Az ingatlan statikailg kifogástalan állapotban van, a felújítások során a fürdőszoba, Wc, konyha helységek új burkolattal lettek ellátva. A fürdőszobába egy modern villanybojler is be lett szerelve. Az ingatlan igen alacsony rezsivel fenttartható, mivel a fűtéséről egy gazdaságos kandalló és elektromos radiátorok és inverteres klímaberendezések gondoskodnak. A ház villamos hálózat korszerűsítése, a vízhálózat cseréje is megtörtént. A ház külső hőszigeteléssel , illetve a tetőtér is szigeteléssel ellátott. A nyílászárók is cserélve lettek új hőszigetelt nyílászárókra. Az ingatlanban minden elektromosan működik, de a villanyszámla így is havi 20 ezer forint mindösszesen. A gázcsonk a kerítésig el van vezetve, így a gáz bekötésére is a lehetőség adott.

Az ingatlan elosztása:
A földszinti részen található egy nappali, előszoba, konyha, fürdőszoba, Wc.
Az emeleten: 2 szoba, közlekedő, tároló, padlástér.

Az épülethez tartozik egy 20 m2-es fedett terasz is.
Az ingatlanhoz tartozik egy 814 m2-es teljesen körbekerített, parkosított udvar is, ahol kialakításra került egy tégla falazatú tároló helység, kerti grill, illetve egy mobil tároló is. Az udvarra egy elektromosan nyitható kapun lehet bejutni.

Az ház lakóterülete: 64 m2.
Az udvar összesen: 814 m2.

Az ingatlan per-teher mentes és 1/1 tulajdonban van és a térképvázalt is rendben van!

Amennyiben ez a jó elosztású, szépen felújított és festői környezetben lévő ingatlan felkeltette érdeklődését hívjon bizalommal a 06 70 / 457-4392 telefonszámon, a hét bármelyik napján.
Üdvözlettel: Szentléleki Tamás alacsony fenntartás, berendezett, beépíthető tetőtér, csendes utca, felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, parkosított udvar, prémium anyagok, redőnyözött, terasz, új nyílászárók, kerti grillezőhely, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, fúrt kút, melléképület, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, kandalló, kamera rendszer, szúnyogháló, beépített szekrény
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Szanazug, Gyula Szanazug


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6624835


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Gyula, szanazugi (Gyula Szanazug) nyaraló 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m², míg a hozzá tartozó teleké 814 m². További jellemzői: az építés éve 1987. Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 21 millió Ft, négyzetméter ára 328 125 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szentléleki Tamás referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6624835. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Szanazug ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.