star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gyula, Újváros

  • 170 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 460 m²

    telek

Vételár:

73,99 millió Ft

Eladó nyaraló Gyula, Újváros

  • 170 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 460 m² telek

  • Eladó nyaraló Gyula, Újváros

  • 170m²


Ár:

73 990 000 Ft

Szobák száma
8 (7 + 1)
Ingatlan állapota
átlagos

Az ingatlanról:

A Városi Ingatlaniroda eladásra kínál Békés megyében, Gyula Újvárosi részén egy 460 m2-es telket, rajta egy kétszintes, 170 m2 területű családi házat, továbbá egy 85 m2-es vendégházat.

A masszív, tökéletes szerkezetű ház 1990-ben épült, vasalt beton alappal, tégla lábazattal és falazattal. Az épület megjelenését zsalugáteres fa ablakai teszik hangulatossá. 2021-ben tulajdonosai kicseréltek néhány burkolatot, a ház és a vendégház is külső szigetelést kapott. Az épülethez 2 db garázs is tartozik.

A kétszintes családi ház és a vendégház fűtése gázkonvektorokkal, a melegvíz-ellátás átfolyós vízmelegítővel és villany bojler megoldott.

A nagy épület földszintjén található: egy előszoba, nappali, étkező, konyha, kamra, fürdőszoba, WC, és tároló, az emeleten kapott helyet 4 további szoba, egy félszoba, egy kisebb nappali, fürdőszoba és WC

Az udvaron elhelyezkedő, szintén kétszintes vendégház földszintjén egy nappali-étkező, egy konyha, fürdőszoba és WC található, emeletén két szoba, közlekedő és WC.

Az ingatlan kedvező elhelyezkedése és az épületek remek szerkezeti állapota több lehetőséget is kínál leendő tulajdonosainak: egy alapos ráncfelvarrást követően jól funkcionáló apartmanházként működtethető, vagy több generáció számára is kényelmes otthon alakítható ki benne. csendes utca, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, terasz, udvari gépjárműbeálló lehetőség, klíma, külső hőszigetelés, lakható melléképület, dupla garázs, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Újváros, Gyula Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6582049


Gáspár-Szóka Marianna

Gáspár-Szóka Marianna

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó Gyula, Újvárosi (Gyula Újváros) nyaraló 8 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 460 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 73,99 millió Ft, négyzetméter ára 435 235 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Gáspár-Szóka Marianna referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6582049. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.