star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Gyula

  • 325 m²

    alapterület
  • 11

    szoba
  • 617 m²

    telek

Vételár:

225 millió Ft

Eladó nyaraló Gyula

  • 325 m² alapterület
  • 11 szoba
  • 617 m² telek

  • Eladó nyaraló Gyula

  • 325m²


Ár:

225 000 000 Ft

Szobák száma
11 (10 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Gyulán a Várfürdő bejáratától mindössze 100 méterre eladóvá vált egy 325 m2 hasznos alapterületű, 7 db külön bejáratú, összesen 9 szobából álló apartmanház.
Az ingatlan tégla építésű, mely az utóbbi években folyamatos felújításokon esett át, ezek keretében ki lett cserélve a teljes villamoshálózat, a helységek új burkolatokat kaptak, új műanyag nyílászárók kerültek beépítésre és egy 8 KW-os napelem rendszer is csökkenti a fenntartási költségeket. A fűtését gázkazán biztosítja radiátoros hőleadással, meleg víz ellátásáról villanybojler gondoskodik. A szobák klímával felszereltek, külön fürdőszobával rendelkeznek.
Az apartmannak bejáratott vendégköre van, emellett 10/9.9 minősítéssel rendelkezik a hazai szállásportálokon. Az ár tartalmazza a teljes berendezést, beleértve az ágyneműket, konyhai felszereléseket és a műszaki cikkeket is. Az apartmanház 27 férőhellyel rendelkezik és a 617 m2 rendezett udvarban ingyenes gépjármű parkolási lehetőség is biztosított. Elhelyezkedésének köszönhetően tökéletes választás, mivel a Várfürdő karnyújtásnyira van, de éttermek és élelmiszerboltok is megtalálhatóak a közelben, így a vendégek számára biztosított a kellemes pihenés. Ha Ön egy jövedelmező vállalkozást szeretne, akkor megtalálta a megfelelő ingatlant, hiszen itt már minden ki lett alakítva, nincs más teendő csak átvenni a kulcsokat és tovább működtetni.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a jó állapotú, frekventált környezetben lévő apartmanház, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése! berendezett, felszerelt, jó közlekedés, közeli belváros, redőnyözött, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, amerikai konyha, klíma, új villamoshálózat, háromfázisú áram, napelem, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Gyula, Gyula Kastélykert


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6512896


Az általad megtekintett eladó gyulai (Gyula Kastélykert) nyaraló 11 szobával rendelkezik (ebből 10 egész szoba és 1 félszoba). A nyaralóról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 325 m², míg a hozzá tartozó teleké 617 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A nyaraló ára 225 millió Ft, négyzetméter ára 692 308 Ft, ami a gyulai átlaghoz képest 47%-kal magasabb. Az ingatlant Nagy János referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6512896. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyula ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.