star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Velence

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 300 m²

    telek

Vételár:

27,9 millió Ft

Eladó nyaraló Velence

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 300 m² telek

  • Eladó nyaraló Velence

  • 40m²


Ár:

27 900 000 Ft

Szobák száma
2
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

VELENCÉN ELADÓ egy 2 szintes kis iker nyaraló, 40 nm, 2 szobás. Családiházas övezetben kényelmes méretű telken.
i.á.:  27,9 M Ft             tel.: 06(20)622-6832
A HÁZRÓL:
A 2 szintes, tetőtér beépítéses ház a 80-as években téglából épült, palatető fedéssel. Jelenleg hangulatos retro "feeling" uralkodik a házban, amit az ára híven tükröz. A teraszról a házba lépve nappali tér, főzőfülke, fürdő-wc található, az emelet pedig egy nagy méretű szoba és vizesblokk. Az új tulajdonos teljesen a saját ízlésére formálhatja a belső részt, még a térkialakításban is vannak lehetőségek. 
Jelenleg nyaraló de ha valaki állandó lakhatásra szeretné, téliesíthető az ingatlan.
A KÖRNYEZET : 
Családi házas övezetben elhelyezkedő, csendes környék, de nincs messze sem a víz, sem az iskola, vasútállomás stb. Jó a közlekedés,  a telek szélessége lehetővé teszi autóbeálló kialakítását. 
Teljesen független a szomszédtól, teljesen körbekerített az ingatlan.
KINEK AJÁNLOM :
Városban lakó, dolgozó családok számára ideális kikapcsolódásra. Nyaranta a kert, a Velencei-tó lehetőséget ad a kültéri programokhoz, amikor pedig már rövidülnek a napok, hűvösebbek az esték, akkor vissza lehet húzódni a városba. 
Aki viszont ebben a kertes házban szeretne élni, annak egy korszerűsítéssel, modernizációval egész évre barátságos házikója lehet. 
Székesfehérvári panel áraknál olcsóbban kínáljuk, ritka lehetőség annak, aki hasonlóban gondolkodik.
i.á.:  27,9 M Ft             tel.: 06(20)622-6832


Elhelyezkedés

Velence


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607095


LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607095

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó velencei nyaraló 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla. A nyaraló ára 27,9 millió Ft, négyzetméter ára 697 500 Ft, ami a velencei átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zalavári Ágnes referens a LAKÁSKULCS - direct Ingatlan és Hiteliroda SZÉKESFEHÉRVÁR irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607095. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Velence ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.