star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó üzleti Nagykanizsa, Északi városrész

  • 60 m²

    alapterület
  • 450 m²

    telek

Vételár:

69 millió Ft

Eladó üzleti Nagykanizsa, Északi városrész

  • 60 m² alapterület
  • 450 m² telek

  • Eladó üzleti Nagykanizsa, Északi városrész

  • 60m²


Ár:

69 000 000 Ft

Építés éve
1970
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Nagykanizsán nagy múlttal és egyben nagy ügyfélkörrel rendelkező jelenleg is üzemelő, vendéglátóegység vált eladóvá. Az ingatlan nagy forgalommal rendelkező utca közvetlen szomszédságában található, így a vendégek vagy esetleg más célra használni kívánt üzlethelység kiváló marketing lehetőségeket rejt magában. A jelenlegi egység a teljes felszereléssel, vagyis mindazzal ami a vendéglátó tevékenységes szükséges, együtt eladó. (Beleértve a szükséges szakhatósági engedélyeket is) Az épület teljes közművel felszeret. A tulajdonosok 2020-ban teljes körűen felújították az ingatlant.
Ezen munkálatok során amik elkészültek:
-új villamoshálózat kiépítése, (jelenleg 1x32A de a 3 fázis előkészítése is megtörtént)
-külső belső szigetelés, színezés, festés,
-új nyílászárok beépítése,
-a teljes egységben a hideg és melegburkolatok cseréje
-teraszok modernizálása, (teraszponyva felszerelése)
-pizzakemence beüzemelése, lezárása teraszponyvával.
Az ingatlanhoz tartozik még egy különálló teljes közművel felszerelt kis épület ami szintén kiválóan alkalmas lehet bármilyen üzleti tevékenységre. (jelenleg raktárként van hasznosítva)
Ha Ön szeretne egy olyan vállalkozást amely kiváló befektetési lehetőség is egyben, vagy esetleg a család közös munkájának köszönhetően jó megélhetést tud biztosítani, akkor ez az ingatlan kiváló választás lehet.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, berendezett, felszerelt, jó közlekedés, parkosított udvar, terasz, új nyílászárók, zöld övezet, kertvilágítás, melléképület, külső hőszigetelés, új villamoshálózat, saját tároló, dekorvilágítás, kemence, kertkapcsolat, fali dekor burkolat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Északi városrész, Nagykanizsa Északi városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6589157


+36 30

Ingatlannet kód: NET6589157


Az üzlethelyiségről 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 450 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. Az üzlethelyiség ára 69 millió Ft, négyzetméter ára 1 150 000 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 74%-kal magasabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6589157. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Északi városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.