Ingatlannet.hu logo

Rólunk

Ingatlannet

A Bank360 Csoporthoz tartozó Ingatlannet.hu a legjelentősebb ingatlankereső és -hirdető oldalak egyike.

Az Ingatlannetnek évi csaknem 2,5 millió felhasználója van, és közel 100 ezer eladó vagy kiadó ingatlan található rajta az ország minden pontjáról.

Az Ingatlannet.hu és a Bank360 Csoport pénzügyi szolgáltatóktól és ingatlanos cégektől független vállalkozás, amelynek tulajdonosai több évtizedes piaci tapasztalatú magyar magánszemélyek.

Az Ingatlannet könnyen kezelhető, gyors képfeltöltést lehetővé tevő szolgáltatását a magánszemélyként hirdetőkön felül már 600 ingatlanközvetítő veszi igénybe.

A 2000-ben indult Ingatlannet.hu az elsők között kezdte meg az online ingatlanhirdetést és -keresést lehetővé tevő szolgáltatását a hazai piacon.

A Bank360 és az Ingatlannet közös célja az, hogy az ingatlanvásárlást vagy -bérlést tervezők egy helyen könnyen és gyorsan tájékozódhassanak az őket érdeklő ajánlatokról, és az igénybe vehető támogatási lehetőségekről, hitelekről.

Az Ingatlannet szakértő kollégáival folyamatosan fejleszti szolgáltatásait az ingatlant kereső és kínáló felhasználók igényeihez igazodva.

Kedvező árú hirdetési csomagjaink között a magánszemélyek és vállalkozások egyaránt megtalálhatják a nekik leginkább megfelelőt (Lakossági díjszabás, üzleti díjszabás).

Ügyfeleinknek a folyamatosan elérhető ügyfélszolgálatunk készséggel segítséget nyújt telefonon és mailen egyaránt (Kapcsolat).