star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Ábrahámhegy

  • 1 800 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó földterület Ábrahámhegy

  • 1 800 m² telek

  • Eladó földterület Ábrahámhegy


Ár:

65 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

LIDO HOME Tapolca eladásra kínálja az ÁBRAHÁMHEGY hangulatos BALATONI RÉSZPANORÁMÁS domboldalán fekvő telkét.
A LIDO HOME Tapolca által kínál ÁBRAHÁMHEGYI BALATONI RÉSZPANORÁMÁS telek jellemzői:

- Lenyűgöző részpanoráma a Balatonra
- A telek nagysága 1800 m2.
- Beépíthetősége: 30%
- Épületmagasság: 4,5 méter
- Csatorna, víz, villany telek határán.
- Enyhén lejtős, téglalap formájú
- Aszfaltos útról megközelíthető
- 100 méterre a 71-es főút(ősztől tavaszig csendes, nyáron forgalmas), 110 méterre a vasút, az ábrahámhegyi vasúti megállóhely 1400 méter
- Balaton légvonalban kb. 200 méter, az ábrahámhegyi strand 1500 méter

- (Lf) falusias lakóterület 6) A 253/1997. (XII. 20.) korm. rend. 14. §. szerint a falusias lakóterület legfeljebb 4,5 m-es épületmagasságú lakóépületek, a mező- és az erdőgazdasági építmények, továbbá a helyi lakosságot szolgáló, nem zavaró hatású kereskedelmi, szolgáltató és kézműipari építmények elhelyezésére szolgál. A falusias lakóterületen elhelyezhető: a) lakóépület, legfeljebb két önálló rendeltetési egységgel egy épülettömegben b) mezőés erdőgazdasági (üzemi) építmény, c) kereskedelmi, szolgáltató, vendéglátó épület, d) szálláshely szolgáltató épület, e) kézműipari építmény, f) helyi igazgatási, egyházi, oktatási, egészségügyi, szociális épület, g) sportépítmény, h) üzemanyagtöltő 7) A falusias lakóterületeken térszín alatti építmény önállóan is elhelyezhető, azonban telepítésénél az elő, oldal és hátsókertre vonatkozó előírások maradéktalanul betartandóak és ezek bruttó összesített alapterülete a megengedett beépítettség legfeljebb 20 %-a lehet 8) Egy telken legfeljebb három önálló épülettömeg létesíthető, de az utcai telekhatárhoz legközelebb álló főtömeg építménymagasságát és szélességét a további épülettömegek építménymagassága és szélessége nem haladhatja meg.

Amennyiben a LIDO HOME Tapolca által kínált ÁBRAHÁMHEGYI ÉPÍTÉSI TELEK, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Ábrahámhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6412681


+36 70

Ingatlannet kód: NET6412681

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 800 m². Parkolási lehetőség: nincs. A telek ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 36 111 Ft, ami az Ábrahámhegyi átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódis Péter referens a Lido Home Tapolca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6412681. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ábrahámhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.