star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonakali

  • 4 053 m²

    telek

Vételár:

105 millió Ft

Eladó földterület Balatonakali

  • 4 053 m² telek

  • Eladó földterület Balatonakali


Ár:

105 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2425-ös számú, vízparti MEZŐGAZDASÁGI TERÜLETÉT BALATONAKALIBAN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált BALATONAKALIBAN található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET jellemzői:- 4053 m2 SZÁNTÓ besorolású terület közvetlenül a Balaton mellett- a közel téglalap formájú ingatlan a vasút és a Balaton között található- jelenleg fás kissé bokros az ingatlan ( termesztés nem folyik rajta )- a terület közelében kiépített elektromos áram van ( 2-300m-re )- a területen az építkezés nem engedélyezett a hatályos rendelkezés szerint- rendezett tulajdoni háttér , per és tehermentes - kifüggesztés köteles ingatlan- A Balaton északi partján fekszik. Természeti adottsága a Balaton gazdag halállománya, a dús vízparti legelők, és a vadban gazdag part menti erdők. A mediterrán jellegű éghajlat kedvez a szőlőtermesztésnek is.-  Nyáron kulturális programok, horgász és vízi sport lehetőség is fogadja a turistákat. A vendéglőkben magyaros ízekkel, a táj híres boraival fogadják a látogatókat. A vendégek magánszállásokat is igénybe vehetnek.- Amennyiben a 2425-ös számú a CASANETWORK által kínált BALATONAKALI  területén található MEZŐGAZDASÁGI TERÜLET vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.Telefon: 06 20/ 378-3810                                          " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Balatonakali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601246


+36 20

Ingatlannet kód: NET6601246

A mezőgazdasági ingatlanról 14 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 4 053 m². A mezőgazdasági ára 105 millió Ft, négyzetméter ára 25 907 Ft, ami a balatonakali átlaghoz képest 84%-kal magasabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601246. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonakali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.