star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatoncsicsó

  • 5 870 m²

    telek

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó földterület Balatoncsicsó

  • 5 870 m² telek

  • Eladó földterület Balatoncsicsó


Ár:

15 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A Balatoncsicsóhoz tartozó Bádi Szőlőhegyen, a Dörgicse-Mencshely-Balatoncsicsó háromszög közepén kínálunk egy 0,6 hektárnyi művelt szőlőbirtokot 3% beépíthetőséggel.

Balatoncsicsó a Zánkától északi irányba húzódó Nivegy-völgy 5 településének egyike. A medencét övező hegyekről gyönyörű panoráma tárul elénk a Balaton csillogó víztükrével, és a települések hangulata is elbűvölő. A falvak között a Cserkúti-patak csordogál végig, de gyönyörű templomok, romos emlékek is gazdagítják a tájat.
A telekről körben gondozott szőlőültetvények, erdős domboldalak, a völgyet körbeölelő lankák láthatók, melyek csendet, nyugalmat árasztanak. A tekintet messzi futhat, a reggeltől napnyugtáig ívelő napkorong kellemes benapozottságot biztosít.

A telek 3 oldala úttal határos, 2 irányból is megközelíthető, jó darabig aszfaltos, egy rövid szakaszon pedig jól járható földúton.
A szabályos, nem keskeny téglalap alapú telek besorolása Mk-2, azaz borvidéki kertes övezet. A helyi építési szabályoknak megfelelően 3%, max. 100 nm beépíthető. Mivel ebben az övezetben a min. beépíthető teleknagyság 2700 nm, a telek igény esetén osztható is.
A vízellátás fúrt kútból megoldott, villany a telekhatáron fut.
A már megtervezett és jóváhagyott épület tervei, alaprajza, műszaki dokumentációja átadásra kerül a vevőnek.

Balatoncsicsó a Nagyvázsony – Zánka közötti útról közelíthető meg. A legközelebbi vasútállomás Zánka-Köveskál (7,5 km), a legközelebbi strand, a zánkai 10 perc autóútra található.

A Nivegy-völgy közvetlenül a jól ismert Káli-medence mellett fekszik, ám fejlődése jelentősen eltér attól, így nagyon különböző gazdasági, társadalmi, kulturális közeg jellemzi őket. A Nivegy-völgyben jobbak a mezőgazdasági adottságok ideálisabb a fekvése, megközelíthetősége. A Nivegy-völgyben „van élet”, a turizmuson túl is. Vannak szolgáltatások, iskola, óvoda, egész évben nyitva tartó boltok, kocsmák, fiatalok, vállalkozók. Itt van a Balaton-felvidék legnagyobb összefüggő szőlőterülete, de a bor mellett más, magas hozzáadott értékű termékek is megtalálhatók.

Ezen a birtokon megleli a nyugalmat, és a perspektívát.

Ha felkeltettem érdeklődését, keressen bizalommal.
Villanyáram: utcán.
Csatornázás: nincs.
Gázellátás: nincs.


Elhelyezkedés

Balatoncsicsó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6475185


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6475185

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A telekről 13 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 5 870 m². A telek ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 709 Ft, ami a balatoncsicsói átlaghoz képest 33%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kiss Katalin referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6475185. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatoncsicsó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.