star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatoncsicsó

  • 4 671 m²

    alapterület

Vételár:

39 millió Ft

Eladó földterület Balatoncsicsó

  • 4 671 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatoncsicsó

  • 4 671m²


Ár:

39 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Balatoncsicsó Fenyveshegy oldalán Balatonra és a Nivegy-völgyre PANORÁMÁS faluközeli külterületi telek eladó. Két helyrajzi számon a tulajdoni lapok szerint összesen 4671 nm szőlő, besorolása Mk-2-es, borvidéki (faluszéli) kertes övezet az ún. faluszéli kertes övezet. A telek alsó hosszanti oldalán tervezett aszfaltos út kivitelezése miatti építési korlátozások feloldásával a szőlőtermesztéshez és -feldolgozáshoz, bortárolást, borturizmust szolgáló épületet, építmény, továbbá pince helyezhető el.

Specifikus szabályok:
az épület max. alapterülete 100 m2
- beépíthetőtelek min.nagysága 2.700 nm
- beépítettség max. mértéke 3%
- beépítés módja Szabadonálló
- max.beépítési magasság 4,0 m

Főbb adatok:
- 4671nm szőlő
- részben új telepítés, amely alkalmas a gépi művelésre
- víz, villany a telekhatáron
- rugalmasan megtekinthető
- kiváló befektetésnek is
- a faluhoz közel
- kivételesen csendes nyugodt környezet

Irányár: 39.000.000 forint

Balatoncsicsó Község Veszprém megyében , Magyarországon . A Balaton északi partjának dombjain található, turizmusa meglehetősen érintetlen, és fenntartja a közösség érzését.
A község a Balatontól 7 kilométerre, a Nivegy-völgyben fekszik. A völgy szerkezetileg a Balaton-felvidék Balatonfüred és Badacsony közti szakaszára jellemző, a tóparti hegysor mögött kialakult márgás kőzetű medencék egyikének tekinthető, említik Csicsói-medence néven is.

Szomszédos települések: Szentjakabfa (1,3 kilométerre), Szentantalfa (2 kilométerre), Óbudavár (3 kilométerre), Monoszló (4 kilométerre), Kapolcs (9 kilométerre). A közeli városok közül Tapolcától illetve Balatonfüredtől is körülbelül 25–25 kilométer választja el.
Mivel ritka az ilyen adottságokkal rendelkező telek, így érdemes mielőbb időpontért keresnie, nehogy lemaradjon róla.
Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred, Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatoncsicsó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6477707


+36 30

Ingatlannet kód: NET6477707

A telekről 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 4 671 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A telek ára 39 millió Ft, négyzetméter ára 8 349 Ft, ami a balatoncsicsói átlaghoz képest 51%-kal magasabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6477707. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatoncsicsó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.