star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonendréd

  • 6 208 m²

    telek

Vételár:

4,42 millió Ft

Eladó földterület Balatonendréd

  • 6 208 m² telek

  • Eladó földterület Balatonendréd


Ár:

4 420 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:


-Idei (2023-as) akciós ár 5,5 millió Ft
-Lido Home Siófok megvételre kínál Balatonendréd, rózsahegyi részén egy zártkerti több mint fél hektáros területet fiatal, kordonos szőlővel.
-A zártkerti ingatlan jellemzői:
-- telekméret 6208 m2
-- lankás, domboldali elhelyezkedésű, kerített, döngölt földúton közelíthető meg
-- vezetékes villany a terület közelében, ehhez való csatlakozás megoldható, jelenleg egyéb közmű nem érhető el
-- az eladásra kerülő ingatlan földhivatali nyilvántartása, művelési ága szőlő 5492 m2, gyümölcsös 716 m2, aranykorona értéke 16.82 Ak
-- Sauvignon Blanc szőlő lett telepítve 2 évvel ezelőtt, amely jövőre már termő. (2599 tő certifikált oltvány, származási papírokkal)
-- A szőlő körbe lett kerítve saválló oszlop rendszerrel. Kapcsok, huzal feszítő szemek a területhez járnak adás vétel esetén. Üvegszálas karók vannak lehelyezve. Feszítő drótok is benne vannak az árban. (Lombtartó drótokat kell még a későbbiekben megvásárolni.)
-- A terület nincs még kivonva a zártkerti művelés alól, így kifüggesztés során vásárolható meg!
-- környezetében művelt szántóterületek, szőlők, gyümölcsösök, hétvégi házak, borospincék találhatók. A belterület távolsága közel 1 km.
-Balatonendréd dinamikusan fejlődő, falusias jellegű település, a külföldről hazánkba települők (németek, hollandok, osztrákok) között is népszerű.
-Zamárdi és a Balaton part távolsága csak 6 km, Siófok is 10 km-en belüli. Az M7-es autópályának le- és felhajtóága egyaránt kiépített a településhez.
-Amennyiben a LIDO HOME által ajánlott balatonendrédi zártkerti ingatlan felkeltette figyelmét, hívjon a részletekért a megadott mobilszámon, este, vagy hétvégén is!
-LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonendréd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6515354


+36 70

Ingatlannet kód: NET6515354

A mezőgazdasági ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 6 208 m². A mezőgazdasági ára 4,42 millió Ft, négyzetméter ára 712 Ft, ami a balatonendrédi átlaghoz képest 56%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515354. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonendréd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.