star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonendréd

  • 1 082 m²

    telek

Vételár:

9,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonendréd

  • 1 082 m² telek

  • Eladó földterület Balatonendréd


Ár:

9 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:


-Lido Home Siófok megvételre kínál Balatonendréd Miklós dűlő panorámás részén, rendezett zártkerti környezetben egy 1082 m2-es, hobbi telket, telepített, termő szőlővel.
-Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek már van Balatonendréden (vagy a közelben) lakása - háza - nyaralója!
-Kizárólag irodánk kínálatában!
-A zártkerti terület jellemzői: Az 1082 m2-es terület téglalap alakú, utcafronti szélessége ~16,5 m, hossza közel 66 m, enyhén lejtős felszínű, panorámával a Balatonra is. Kerítetlen.
-A területen 11 sor gondozott, kordonos, termő szőlő található (döntően rizling szilváni fajta). Az elején kisebb füves terület gyümölcsfákkal. A szüretelhető szőlőből átlagosan 500 - 600 l-nyi bor hozható ki.
-Az út mentén haladnak a vezetékes víz, villany és gáz közművek, amelyek közül jelenleg a vízzel álltak be a telekre, vízóra aknával, kerti csappal.
-Mivel a terület zártkerti elhelyezkedésű és nincs kivonva a művelésből "kifüggesztést" követően vásárolható meg.
-A belterület távolsága csak néhány száz méter. Balatonendréd dinamikusan fejlődő, falusias jellegű település, a külföldről hazánkba települők (németek, hollandok, osztrákok) között is népszerű.
-Zamárdi és a Balaton part távolsága innen csak 5 km, Siófok is 10 km-en belüli. Az M7-es autópályának le- és felhajtóága egyaránt kiépített a településhez.
-Amennyiben a LIDO HOME által ajánlott balatonendrédi zártkerti ingatlan felkeltette figyelmét, hívjon a részletekért a megadott mobilszámon, este, vagy hétvégén is!
-LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Balatonendréd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6551816


+36 70

Ingatlannet kód: NET6551816

A mezőgazdasági ingatlanról 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 082 m². A mezőgazdasági ára 9,9 millió Ft, négyzetméter ára 9 150 Ft, ami a balatonendrédi átlaghoz képest 81%-kal magasabb. Az ingatlant Lévai László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6551816. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonendréd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.