star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonfüred

  • 1 889 m²

    alapterület

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó földterület Balatonfüred

  • 1 889 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonfüred

  • 1 889m²


Ár:

69 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BALATONFÜREDEN PARTKÖZELI TELEK ELADÓ!Balatonfüreden, remek lokációban, a 71es út alatt található, rövid sétára (350-400m) a Kisfaludy strandtól. Az út másik oldala belterület, így közvetlenül a belterület határán fekszik a terület, kereképár út mellett.
A szabályos téglalap alakú, gyönyörű telekszélességgel, jelenleg, szőlő, gyümölcsös, pince besorolású ingatlan a földfelszín alatt 5% , felszín felett 3%-ban beépíthető.Van rajta most is egy felépítmény, amit nyaralónak használtak, s kiadással hasznosították korábban, kb 50 m2, felújítandó, de van benne, konyha-étkező, fürdő, hálószoba, boltíves pince. Vezetékes víz és villany bekötve az ingatlanba, s gáz a telken.
Kis munkával az ingatlan felújítható, vagy ha szeretne, lehet építeni rá.
Az ingatlan körbe van kerítve.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ,MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436806


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6436806

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 889 m². A telek ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 37 004 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 58%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6436806. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.