star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Balatonfüred

  • 2 797 m²

    alapterület

Vételár:

590 millió Ft

Eladó földterület Balatonfüred

  • 2 797 m² alapterület

  • Eladó földterület Balatonfüred

  • 2 797m²


Ár:

590 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

BEFEKETŐK, BERUHÁZÓK FIGYELMÉBE AJÁNLOM SOK SZERETETTEL, TELEFONON, EMAILBEN VAGY SZEMÉLYESEN PEDIG BŐVEBB INFORMÁCIÓVAL:
Balatonfüred abszolut belvárosában a Jókai utcában eladó egy 35%-ban beépíthető  telek, amelyre 15 lakásos társasházat lehet építeni, mélygarázzsal, beépítési építénymagasság pedig 9,5méterre lett engedélyezve, a zöldfelület arány 15%-ra. 
A terület 2 utcafronttal is rendelkezik, a Jókai utca, s a Gábor Áron utca felől is van bejárata.
Az ingatlan áraban benne foglaltatnak a leegyeztetett, jóváhagyott tervek.
A központi elhelyezkedésnek köszönhetően szinte minden létfontosságú dolgot megtalálni a közelben: gyógyszertár, élelmiszerbolt, drogéria, pékség, éttermek és kávézók, vasútállomás, de a város zöld oázisa, a Kiserdő, valamint a méltán híres Tagore-sétány és Kikötő is egy karnyújtásnyira van. Mindemellett a környék bővelkedik a Balaton-felvidék nevezetes, felfedezésre váró látnivalóiban is. Balatonfüred atmoszférája télen-nyáron üdítő érzést nyújt, ahol fiatal párok, családok és pihenni vágyók is garantáltan megtalálják számításaikat.
A balatoni turizmus népszerűsége, a főváros közelsége miatt kiváló befektetési potenciált hordoznak magukban.
Ár: 590 MFt+áfa
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, ÉRTÉKESÍTÉS:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.
+36309481140


Elhelyezkedés

Balatonfüred


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556500


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6556500

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2 797 m². A telek ára 590 millió Ft, négyzetméter ára 210 940 Ft, ami a balatonfüredi átlaghoz képest 57%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6556500. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonfüred ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.