star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budaörs, Budaörs-Felsőszállás

  • 979 m²

    telek

Vételár:

22,4 millió Ft

Eladó földterület Budaörs, Budaörs-Felsőszállás 1. kép

Eladó földterület Budaörs, Budaörs-Felsőszállás

  • 979 m² telek

  • Eladó földterület Budaörs, Budaörs-Felsőszállás


Ár:

22 400 000 Ft

Áram
Van
Gáz
Nincs
Víz
Nincs
Csatorna
Nincs
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Budaörs Felsőszállás részén eladó, egy 979 négyzetméteres zártkerti művelésből kivont telek (“a zártkerti művelésből történő kivonás az Inytv. 89/A. §-ba foglaltak alapján történt”)

A telken egy hozzávetőlegesen 45 négyzetméteres gazdasági épület - faház és tároló - található. Az ingatlan enyhe lejtésű, közel sík. Elektromosság az utcáról a házig földben vezetve 3 x 10 A. Ezen kívül az utcafronti résztől a házig el van helyezve egy KPE vízcső is, szintén földben vezetve. A ház alatt egy ~ 5 négyzetméteres pince és egy ~ 10 köbméteres esővízgyűjtő ciszterna található. A növényzet három nagy fenyő és gyümölcsfák, valamint egy magaságyásban zödségeskert. Ezen kívül vadvirágok nyílnak a kertben.

A ház előtt ki van alakítva egy pihenő rész grillezővel. A házhoz az utcáról járművel be lehet hajtani, a ház a térképszelvényen is fel van tüntetve.

Az ingatlan tehermentes, egy tulajdonostól eladó.

 


Elhelyezkedés

2040, Budaörs, Budaörs-Felsőszállás, Csalogány utca

Helyrajzi szám: 8648


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

Ingatlannet kód: 6648280


Ingatlannet kód: 6648280


Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 979 m². A telek ára 22,4 millió Ft, négyzetméter ára 22 880 Ft, ami a budaörsi átlaghoz képest 79%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Ernő Fuchs hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648280. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budaörs, Budaörs-Felsőszállás ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.