star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Csörög

  • 816 m²

    telek

Vételár:

16 millió Ft

Eladó földterület Csörög

  • 816 m² telek

  • Eladó földterület Csörög


Ár:

16 000 000 Ft

Telek mértékegysége

A beltér:

Eladó belterületi építési telek Csörög közkedvelt részén.
Csörög kellemes, rendezett részén, újépítésű ingatlanok közelében eladó egy 816 m2-es telek. Önálló helyrajzi számmal rendelkezik. A telek szélessége 17 méter, hossza 48 méter.
Közművek: csatorna és víz a telken belül.
Tereprendezésben és az új tulajdonos által megvalósítandó ház megépítésében is van lehetőség a szakmai segítség, kivitelező igénybe vételére megegyezés szerint.
Ajánlom a vidéki élet, friss levegő kedvelőinek, akik számára fontos a városi infrastruktúra elérhetősége is. Vác autóval 5-10 perc, Budapest az M2-n fél óra alatt elérhető. A településen bölcsőde, óvoda, önkormányzat, bolt működik.
Hosszú távon is jó befektetés, a település önkormányzata rendszeresen pályázik, így több fejlesztés is megvalósult az utóbbi időben pl: növényzet telepítése, bölcsőde, kamerarendszer a közterületeken. A településen vasúti és buszközlekedés is elérhető.
A telek besorolása: Lf-1 Falusias lakóövezet, beépíthetősége: 30%, zöld felület: 50%, megengedett építmény magasság 4.5 méter, élőkert 5 méter, hátsó kert minimum 10 méter, szintterület mutató: 0.5%

A telek ára 16 M Ft


Elhelyezkedés

Csörög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598510


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6598510

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
A telekről 1 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 816 m². A telek ára 16 millió Ft, négyzetméter ára 19 608 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Horchy Krisztina referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6598510. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.