star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Csörög

  • 818 m²

    telek

Vételár:

18,5 millió Ft

Eladó földterület Csörög

  • 818 m² telek

  • Eladó földterület Csörög


Ár:

18 500 000 Ft

Telek mértékegysége

A beltér:

Tervezze, építse fel új otthonát. Csörög településen új építésű házak környezetében ajánlok figyelmébe egy 818 nm-es belterületi építési telket, mely aszfaltos utcában található. A telek szabályos téglalap alakú, körbekerített. Közművek közül csatorna telken belül, víz, villany és gáz utcában található. A telken egy lakóépület legfeljebb két önálló rendeltetési egységgel létesíthető.
Az Lf-m1 jelű övezet helyi jellegű, falusias, laza beépítésű., összefüggő nagy kertes,elsősorban lakóépületek elhelyezésére szolgáló övezet. Előkert mérete 5,0 m. Beépítési mértéke 30%, szintterületi mutató 0,5 m2/m2, legkisebb zöldfelületi mérték 50%. Legnagyobb megengedett építmény magasság 4,5 m.
Csörög település közlekedés szempontjából is ideális helyen helyezkedik el. Az ingatlantól pár perc sétával a vasút-autóbuszállomáson lehetünk, onnan Vácra vagy Budapest irányába is eljuthatunk. A település mellett halad az M2 autóút, mely 2x2 sávosra bővült, így megrövidítve a Budapestre valóbejutást. Néhány perces sétával orvosi rendelő, óvoda, bölcsőde, bevásárlási lehetőség, posta és játszótér is elérhető.
A településen több utca aszfaltos útburkolatot kapott, ily módon is megkönnyítve a közlekedést.A település illetve számos kulturális-fesztivál eseménynek is otthont ad.
További információért és megtekintési szándékával várom hívását a hét bármely napján.


Elhelyezkedés

Csörög, Homokbánya utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617663


+36 70

Ingatlannet kód: NET6617663

A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 818 m². A telek ára 18,5 millió Ft, négyzetméter ára 22 616 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Németh Erika hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617663. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.