star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Lesenceistvánd

  • 8 976 m²

    telek

Vételár:

69,5 millió Ft

Eladó földterület Lesenceistvánd

  • 8 976 m² telek

  • Eladó földterület Lesenceistvánd


Ár:

69 500 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

ELADÓ ÖRÖK KÖRPANORÁMÁS, A BALATON-FELVIDÉK EGYIK LEGSZEBB RÉSZÉT, A TAPOLCAI-MEDENCÉT IS ÁTFOGÓ KILÁTÁSSAL BÍRÓ SZŐLŐSKERT LESENCEISTVÁNDON !

A Tapolcai-medence a tanúhegyek, az egyedülálló vulkanikus képződmények, a barlangok, kápolnák, legendák övezte várromok hazája. Szépségében, érdekességében vetekszik a Káli-medencével, bár kevésbé felfedezett. Az ingatlan által kínált zavartalan panoráma a Halápi hegytől, a Csobáncon,, Gulácson, Tóti-hegyen, Szent György-hegyen, Badacsonyon, Szigligeten át a Balaton víztükréig és a Keszthelyi hegységig terjed.
A birtok további jellemzői:
- A terület 8976 m2. 1%-os (földfelszín alatt 2%) beépítettségéhez csupán 1024 m2 hiányzik, amely megszerezhető. Az ehhez kapcsolódó 80%-os szőlő telepítési kötelezettség már biztosított kiváló állapotú olaszrizling ültetvénnyel.
- Közvetlenül a Szűz Mária kápolna szomszédságában van, mind Lesenceistvánd, mind Lesencetomaj felől aszfalt úton érhető el.
- Villanyvezeték adott, vízellátás fúrt kúttal történhet.
- A kápolnát két oldalról ölelő, 3000 m2-es szőlőskerttel ( amelytől csak egy út választja el, ) együtt is megvásárolható.

Ha felkeltette érdeklődését ez a különleges lehetőség, kérem, hívjon / írjon a megadott elérhetőségeken.


Elhelyezkedés

Lesenceistvánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575234


Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575234

Otthon Centrum Balatoni Régió

Otthon Centrum Balatoni Régió

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 21 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 8 976 m². A mezőgazdasági ára 69,5 millió Ft, négyzetméter ára 7 743 Ft, ami a lesenceistvándi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Bruckner Éva referens az Otthon Centrum Balatoni Régió irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575234. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Lesenceistvánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.