star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Mezőtúr

  • 12 661 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó földterület Mezőtúr

  • 12 661 m² telek

  • Eladó földterület Mezőtúr


Ár:

35 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Mezőtúron egybefüggő belterületi telkeket.
Közúton a legegyszerűbben a 46-os főúton érhető el, Törökszentmiklós és a 4-es főút felől éppúgy, mint Gyomaendrőd és Békés vármegye központi részei irányából. Szomszédai közül Túrkevével a 4202-es, Szarvassal a 4631-es, Mezőhékkel a 4628-as, Kétpóval pedig a 4632-es út köti össze.
Telkek összes területe 12. 661 nm
Méretéből és adottságaiból adódóan kiváló lehetőség befektetők számára, ipari park létesítésére, napelem parknak, egyéb telephelynek akár árufuvarozás raktározás céljából, mivel két utcáról több bejáraton keresztül is megközelíthető.
Közművek az utcában vannak így bevezetésük nem nagy gonddal jár.
Amennyiben tervei számára a telkek átminősítése szükséges azt úgy a tulajdonos készséggel vállalja.
Jelenleg kivett beépítetlen területként nyilvántartott.

Ha felkeltettem érdeklődését, kérem hívjon bizalommal akár hétvégén is és tekintsük meg együtt az ingatlant.

Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére! A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitel- és lízingkonstrukciókat, lakástakarék-pénztári megoldásokat kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez.


Elhelyezkedés

Mezőtúr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6565155


Fórizs Péter Mátyás

Fórizs Péter Mátyás

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
A telekről 2 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 12 661 m². A telek ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 2 764 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 70%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fórizs Péter Mátyás referens a Gyomaendrőd Szabadság tér 5. - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6565155. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.