star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Naszály

  • 1 773 m²

    telek

Vételár:

8,25 millió Ft

Eladó földterület Naszály

  • 1 773 m² telek

  • Eladó földterület Naszály


Ár:

8 250 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Tata, Látó-hegyen eladó, egy 1773 m2-es telek, mely kibővíthető a későbbiekben nagyobbra. Két útról is megközelíthető a kis birtok. Besorolása zártkerti művelés alól kivett terület. A telken belül található a villanyoszlop. A telken gyümölcsfák, diófák is vannak. A jövőbeli kinézetének csak a képzelet szab határt, hogy honnan szeretné az ember elfogyasztani a kávéját a csodálatos panorámával. Ha szeretne egy nyugodt, madár csicsergős helyet magának, akkor jöjjön el és nézze meg.
A finanszírozás elsődlegesen készpénzes, de tudunk ajánlatot tenni kedvező vásárlási hitelre is.
Részletekért keressen bátran!
Fehér Martina személyi bankár és ingatlanközvetítő


Elhelyezkedés

Naszály


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6625060


+36 30

Ingatlannet kód: NET6625060

A telekről 5 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 773 m². A telek ára 8,25 millió Ft, négyzetméter ára 4 653 Ft, ami a naszályi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fehér Martina referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625060. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Naszály ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.