star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pécs, Nagypostavölgy

  • 1 374 m²

    telek

Vételár:

13,9 millió Ft

Eladó földterület Pécs, Nagypostavölgy

  • 1 374 m² telek

  • Eladó földterület Pécs, Nagypostavölgy


Ár:

13 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Pécs, Nagypostavölgyben eladó két helyrajziszámon lévő telek.
Kedves Ügyfelünk, az ingatlanról videót is készítettünk. Ha ezt a hirdetést az Otthon Centrum weboldalán nézed, akkor a videóra a képek után tudsz kattintani. Ha egy másik weboldalon találtad ezt a hirdetést, kérlek nyisd meg az Otthon Centrum weboldalát, kattints a „Regisztációs szám keresése” menüpontra, és írd be ezt a regisztrációs számot a keresőbe: T038183. Itt meg tudod tekinteni az ingatlanról készült videót. Vagy írj nekem, és szívesen elküldöm a videót.

A telken jelenleg stabil alappal 2 db pincével rendelkező favázas hétvégi ikerház található. Az épület felújítandó vagy bontandó állapotú.
Lke-500042 besorolású építési övezetbe tartozik, összközműves.

Teljes körű pénzügyi megoldások ügyintézése díjmentesen.
Minden élethelyzetre végzünk pénzügyi elemzést - ha vásárolni szeretne, segítünk, hogy ezt a legjobb feltételek mellett tegye; ha eladni szeretné ingatlanát, nézzük meg, hátha érdemes meglévő hitelét átváltani.
Keressen bizalommal, szakértők vagyunk!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Elhelyezkedés

Pécs, Nagypostavölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6659158


+36 70

Ingatlannet kód: NET6659158


A telekről 15 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 1 374 m². A telek ára 13,9 millió Ft, négyzetméter ára 10 116 Ft, ami a pécsi átlaghoz képest 30%-kal magasabb. Az ingatlant Koczkásné N-R Ágnes referens a Mecseki László irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6659158. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécs, Nagypostavölgy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.