star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Pécsely

  • 834 m²

    telek

Vételár:

3 millió Ft

Eladó földterület Pécsely

  • 834 m² telek

  • Eladó földterület Pécsely


Ár:

3 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:


Eladó 1/1-es tulajdonú telek Pécsely központjában!

A LIDO HOME Tapolca eladásra kínálja a belterületi telkét PÉCSELYEN.
A LIDO HOME Tapolca által kínált PÉCSELYI belterületi telek jellemzői:

- kivett beépítetlen terület: összesen 834m2
-telek formája téglalap (kb. 10-15 méter széles utca fronton, és kb. 55-83 méter hosszú lehet, de ez csak kb. adat mivel még földmérő nem mérte ki pontosan, ezért ezen adatok csak tájékoztatóak)
- közművek az utcában, illetve a telek előtt, de a eleken belül nincs közmű felállás
- jelenleg füves, rétre hasonlít, kaszáltatva van
-övezeti besorolása: Zkp (zöldközpark), jelenleg NEM beépíthető (se mobilház, se kontérnerház, se lakókocsi nem helyezhető el)
-kertészkedésre, vagy egyéb vállalkozásra (büfé stb.) alkalmas lehet, de ez meg már a pécselyi önkormányzat hatásköre "mit lehet és mit nem" abban a Zkp övezetben...

Amennyiben a LIDO HOME Tapolca által kínált pécselyi belterületi telek, vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal a megadott telefonszámon.

Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel-ügyintézéssel áll rendelkezésére!
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Pécsely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6595980


+36 70

Ingatlannet kód: NET6595980

A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 834 m². A telek ára 3 millió Ft, négyzetméter ára 3 597 Ft, ami a pécselyi átlaghoz képest 67%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódis Péter referens a Lido Home Tapolca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6595980. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pécsely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.