star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Révfülöp

  • 978 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó földterület Révfülöp

  • 978 m² telek

  • Eladó földterület Révfülöp


Ár:

135 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

A CASANETWORK BALATONFÜREDI irodája eladásra kínálja a 2480-as számú, partközeli ÉPÍTÉSI TELKÉT RÉVFÜLÖPÖN.A CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált RÉVFÜLÖPÖN található ÉPÍTÉSI TELEK jellemzői:- 978 m2 részben már közművesített (víz, villany bekötve , csatorna , gáz a telek előtt) belterületi  ÉPÍTÉSI TELEK- a telek a Balaton part közelében található kb. 50 m -re a víztől- Lke 1-á területi besorolású ingatlan 25%-ban építhető szabadon álló módon 4,5m építménymagasság mellett- a területen oldalhatáron álló módon ikerház is építhető- kedvező lokációja miatt családi ház, nyaraló építésére vagy befektetésre is kiváló lehetőség - rendezett tulajdoni háttér, per és tehermentes ingatlan- RÉVFÜLÖP kedvelt települése a turistáknak és az ingatlanvásárlóknak- A település és környéke a második világháború után vált kedvelt üdülőhellyé a Balaton északi partján. Az évente megrendezett és hagyományos tömegrendezvénnyé vált Balaton-átúszó versenyt a Révfülöp és Balatonboglár közé eső 5,2 kilométeres távon rendezik.Amennyiben a 2480 -as számú a CASANETWORK BALATONFÜREDI iroda által kínált RÉVFÜLÖPÖN található ÉPÍTÉSI TELEK vagy bármely a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon: 06 20 378 3810                                                                  " CasaNetWork-A civilizált ingatlanértékesítés artériája ! "


Elhelyezkedés

Révfülöp


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645885


+36 20

Ingatlannet kód: NET6645885

A telekről 11 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 978 m². A telek ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 138 037 Ft, ami a révfülöpi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Ugrai András referens a CasaNetWork Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645885. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Révfülöp ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.