star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XIII. kerület

  • 530 m²

    telek

Vételár:

299 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XIII. kerület

  • 530 m² telek

  • Eladó földterület Budapest, XIII. kerület


Ár:

299 000 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Maxi Dubai" közvetlen szomszédságában eladó 15 lakásos társasház területe. Jogerős építési engedély, komplett kiviteli tervdokumentáció rendelkezésre áll.
Az épület magába foglal 1400 m2 lakásterületet 5 szinten és 600 m2 parkoló területet 2 szinten.

Üdvözöljük a 13. kerületben, ahol egy 530 négyzetméteres telek várja, hogy otthont adjon egy egyedi lakóközösségnek. Ez a kivételes ingatlan készen áll 15 modern lakás befogadására, és teljes körű tervdokumentációval, valamint jogerős építési engedéllyel rendelkezik, így az építkezés azonnal kezdhető!

Jellemzők:

Elhelyezkedés: A 13. kerület keresett területén található, közel a város szívéhez és kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik.
Terület: 530 négyzetméteres terület, ideális lakóingatlanok kialakítására.
Engedélyek: Teljes körű tervdokumentáció és jogerős építési engedély biztosítja a gyors és zökkenőmentes építkezést.
Azonnali kezdés: Az építkezés azonnal elkezdhető, lehetővé téve a projekt gyors és hatékony megvalósítását.

Miért érdemes ezt a teleket választani?

Kiváló Elhelyezkedés: A 13. kerület a város egyik dinamikusan fejlődő része, közel minden fontos szolgáltatáshoz és központhoz.
Beruházás a Jövőbe: Az ingatlanpiac folyamatosan növekszik, és ez a telek kiváló lehetőséget kínál a befektetőknek és az otthonteremtésre vágyóknak egyaránt.
Gyors Kezdés: Az engedélyek és a dokumentáció megléte lehetővé teszi az azonnali építkezést, így gyorsan elindulhat a projekt.

Vegye fel velünk a kapcsolatot most, hogy részletes információkat kapjon erről a fantasztikus telekről!


Elhelyezkedés

Budapest, XIII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636793


OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636793

OC II/A- Solymár- Budaörs

OC II/A- Solymár- Budaörs

Az iroda további hirdetései
A telekről 6 db kép tekinthető meg. Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 530 m². A telek ára 299 millió Ft, négyzetméter ára 564 151 Ft, ami a Budapest, XIII. kerületi átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Antal Zsófia referens az OC II/A- Solymár- Budaörs irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.