star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Budapest, XXIII. kerület

  • 500 m²

    alapterület

Vételár:

24,9 millió Ft

Eladó földterület Budapest, XXIII. kerület

  • 500 m² alapterület

  • Eladó földterület Budapest, XXIII. kerület

  • 500m²


Ár:

24 900 000 Ft

Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Ritkaság számba menő üres telek!

Soroksár Újtelep közvetlen közelében eladó egy 10méter széles, 50 méter hosszú, teljesen üres telek.

Lakó öveztben található, ennek megfelelő a besorolása, 35% -ban beépíthető, a hátsó kerítéstől 6 méter távolságra lehet építkezni, oldalról 1,5-1,5 a hatályos építésügyi szabály.

A telek frekventált helyen található, jó a közlekedés, buszmegálló pár méterre található, iskola, óvoda közvetlen közelben, és egy Lidli is van pár perc sétára, Pesterzsébet városközpont 15 perc alatt kocsival elérhető, tömegközlekedéssel 20-25 perc alatt elérhető, de a soroksári Ikea is 10 perc alatt megközelíthető.

Azonnal birtokba vehető, tehermentes, 1/1 tulajdonú. Kérés esetén látványtervet is tudunk mutatni, mit lehet kihozni a telek adottságaiból.


Elhelyezkedés

Budapest, XXIII. kerület, Soroksár-Újtelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6540791


A telekről 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 500 m². A telek ára 24,9 millió Ft, négyzetméter ára 49 800 Ft, ami a Budapest, XXIII. kerületi átlaghoz képest 37%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Venti Verdi Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6540791. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XXIII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.