star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó földterület Zalaszántó

  • 196 m²

    alapterület

Vételár:

249 millió Ft

Eladó földterület Zalaszántó

  • 196 m² alapterület

  • Eladó földterület Zalaszántó

  • 196m²


Ár:

249 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Telek mértékegysége

Az ingatlanról:

Zalaszántó Öreghegy részén 15.353 m2-es területen 357 m2 összes beépítettségű családi birtok eladó. A zártkerti ingatlan 6 db helyrajzi számon szerepel, a földhivatali nyilvántartásban a tulajdoni lapokon „kivett zártkerti művelés alól kivett terület, telephely, gazdasági épület” megjelöléssel került bejegyzésre. A déli fekvésű ingatlan enyhén lejtős, a Keszthelyi hegységre panorámás.
 A teljes terület acél szerkezetű kerítéssel határolt. Parkolási lehetőség az ingatlanon belüli térburkolattal ellátott területen lehetséges.
Az ingatlanon lévő épületek szabadon állóan épültek. Építési anyaguk bazaltkő.
Fő egységek: lakóépület (3 szobás, 86 m2-es), pinceborozó (49 m2-es, vendégtér és kiszolgáló rész), pince (56 m2-es, 5 egységből áll) a terület középső részén helyezkednek el. A telken van még egy 8 m2-es fa szerkezetű kápolna jellegű, igényes faragott díszítéssel ellátott kis ház és egy tűzifatároló is. A 161 m2 teraszból 70 m2 fedett.
Az ingatlan nagy kiterjedésű előkerttel és hátsó kerttel rendelkezik, melyen számtalan gyümölcsfa, karós szőlő ültetvény, többféle fa ültetvény található.
Közművek: vezetékes víz, villany (3x25 A), szennyvíz szivárogtatóval ellátott derítőben gyűlik.
Fűtés: fatüzelésű kandallóval és búbos kemencével történik.
Hasznosítási javaslat: befektetésként, idegenforgalmi célra, gazdálkodásra, kikapcsolódásra, pihenésre.
Ár: 249,- M Ft


Elhelyezkedés

Zalaszántó


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545932


LAKÁSKULCS-direct Keszthely

LAKÁSKULCS-direct Keszthely

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6545932

LAKÁSKULCS-direct Keszthely

LAKÁSKULCS-direct Keszthely

Az iroda további hirdetései
A mezőgazdasági ingatlanról 28 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 196 m². A mezőgazdasági ára 249 millió Ft, négyzetméter ára 1 270 408 Ft, ami a zalaszántói átlaghoz képest 99%-kal magasabb. Az ingatlant Visontai Ferenc referens a LAKÁSKULCS-direct Keszthely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6545932. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Zalaszántó ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.