star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ácsteszér

  • 137 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 2 004 m²

    telek

Vételár:

35 millió Ft

Eladó ház Ácsteszér

  • 137 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 2 004 m² telek

  • Eladó ház Ácsteszér

  • 137m²


Ár:

35 000 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

4 szobás családi ház Bakonyalján !Összeköltözőknek, nagycsaládosoknak !Az igazán dinamikusan fejlődő Ácsteszér településen megvételre kínálok egy közel 140 m2 nagyságú, tégla építésű családi házat. Az ingatlan nagyon jó elosztású, 4 szoba, nappali, konyha, tágas fürdőszoba, előszoba, közlekedő helyiségekből áll. Elrendezéséből adódóan lehetőség van két lakrész kialakítására is, két külön bejárattal ! Minden helyiség megfelelő burkolattal ellátott.Tetőszerkezete jó állapotú, pala fedéssel, betonfödémmel, betonkoszorúval. Nyílászárók egy része már műanyagra lett cserélve, de pár ablak még az eredeti fa. Az otthon melegéről vegyestüzelésű kazán, gázkazán és egyéb fűtési mód gondoskodik. A kazánok a pincében találhatóak, ahol további hely van még tárolásra. Külön bejárattal egy nyári konyha is elhelyezkedik a pince mellett. A 2004 m2 telken melléképületek, garázs, valamint több gyümölcsfa is található. A telek gyönyörű, önellátó gazdálkodásra kiválóan alkalmas.Jó szívvel ajánlom összeköltözőknek vagy nagycsaládosoknak!Ácsteszér CSOK-ban érintett település.A vételár finanszírozásához CSOK támogatásra vagy hitelre van szüksége? Credipass Hitelcentrumunk teljes körű díjmentes és bankfüggetlen hitelügyintézéssel várja ügyfeleit, a szerződés aláírásától, kiutalásig.Hívjon bizalommal !

Referencia szám: HZ013958-IN


Elhelyezkedés

Ácsteszér


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6502111


+36 70

Ingatlannet kód: NET6502111

Az általad megtekintett eladó Ácsteszéri családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 137 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 004 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 255 474 Ft, ami az Ácsteszéri átlaghoz képest 4%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Gyöngyi referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6502111. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ácsteszér ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.