star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Ádánd

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 397 m²

    telek

Vételár:

33,49 millió Ft

Eladó ház Ádánd

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 397 m² telek

  • Eladó ház Ádánd

  • 60m²


Ár:

33 490 000 Ft

Építés éve
1960
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A siófoki LIDO HOME Ingatlaniroda eladásra kínál egy frissen felújított CSALÁDI HÁZAT ÁDÁNDON!
Ádánd egy folyamatosan fejlődő, egész éven át nyugodt, csendes település. A Balatontól csak 14 km távolságra!
1397 nm telken, 60 nm-es tégla építésű családi ház Ádánd csendes utcájában eladó. Két hálószoba, egy nappali, étkező - konyha, fürdőszoba, előszoba. Terasz, pince és tárolóhelyiség is tartozik az ingatlanhoz.
Az épület fel lett újítva, új villanyvezetékek, a szobákban új laminált padlóburkolat. Két kémény van rajta, illetve gázcsonk a telken, így kialakítható többféle fűtési mód is. Egy új cserépkályha biztosítja a meleget télen a ház központi helyiségében. Az udvar kellemes hangulatú, körbekerített. Konyhakert ill. parkosításra alkalmas a telek. A szomszédok kedvesek.
A ház csendes utcában helyezkedik el. Állandó lakhatásra, BEFEKTETÉSNEK illetve nyaralónak is ideális.
Ádándon megtalálható iskola, óvoda, orvosi rendelők, élelmiszerboltok, közösségi ház, templomok, tűzoltóság. Busz és vonat is közlekedik mindkét irányba. Az átmenő forgalom gyér.
Amennyiben a LIDO HOME által kínált ÁDÁNDI családi ház, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Terasz
7.65m²
Szoba
6.22m²
Kamra
3.2m²
Fürdőszoba
5.8m²
Szoba
13.45m²
Konyha
7.5m²
Szoba
11.4m²
Előszoba
6m²

Elhelyezkedés

Ádánd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6575742


+36 70

Ingatlannet kód: NET6575742

Az általad megtekintett eladó Ádándi családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 397 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 33,49 millió Ft, négyzetméter ára 558 167 Ft, ami az Ádándi átlaghoz képest 28%-kal magasabb. Az ingatlant Huber Adrienne referens a Lido Home Siófok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6575742. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ádánd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.