star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 180 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 583 m²

    telek

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 180 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 583 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 180m²


Ár:

69 900 000 Ft

Építés éve
1982
Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

A Teleki és Fia  értékesítésre kínálja Albertirsa központjában csendes, parkosított övezetben  ezt az 583 nm.-es összközműves körbe kerített két utcára nyíló ingatlant. Az épület 1982-ben épült, folyamatosan szépen karbantartott, lakói kreativitását tükrözi. 
A családi ház, beton alapra, 40-es tégla falazattal épült , a földszint és emeleti födém is beton kefnis, a tetőtér még pluszban beépíthető, nyeregtetős , zsindely héjazatos. A külső fal kőporral színezett,mind 3  erkély fakorlátos. 
A belső térben a földszinten: 3 szoba, konyha- étkező, előtér, fürdőszoba, wc, kazánház- mosókonyha épült.
Az emeleten: 3 szoba, konyha - étkező, fürdőszoba, wc, gardrób  került kialakításra. A konyhában az igényes tömör fa  konyhaszekrény a beépített gépekkel: villanysütő, villanyfőző, mosogatógép, páraelszívó a vételár részét képezik. 
Az emeletre fakorlátos tömör fa lépcsőn lehet feljutni
A padlástérben plusz min. 50 nm. lakótérré alakítható igény szerint. 
A földszinten új konyha és fürdő került kialakításra.
A folyamatos karbantartással  egész házban cserélve lettek a nyílászárók, elektromos vezetékek- ( 3x16 A) ,víz és csatorna rendszer, fűtésrendszer , burkolatok egy része, tető héjazat.
Az épület fűtése központi rendszeren történik radiátorokkal gázkazánról ( Ferrol kondenzációs - újszerű ) és vegyes tüzelésű kazánról ( szintén újszerű) tetszés szerint. 
Az épület hátsó udvar felőli részén 20 nm.-es terasz került kialakításra, mely kiválóan alkalmas kávézáshoz, beszélgetéshez, pihenéshez. 
Az udvaron fedett hangulatos kővel kirakott kerti pihenő is áll, itt víz,- villany,- tv csatlakozás , bográcsos kerti grill és kemence kiépítve. 
További kerti tároló is épült tégla falazattal, mely a háztartással kapcsolatos eszközöket rejti. 
Amennyiben tágas családi fészket keres családjának, itt a kiváló alkalom. Együtt és mégis külön lakrészben is tudják élni minden napjaikat. 
Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. 
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602353


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602353

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 37 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 180 m², míg a hozzá tartozó teleké 583 m². További jellemzői: az építés éve 1982, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 388 333 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602353. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.