star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 78 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

58,5 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 78 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 78m²


Ár:

58 500 000 Ft

Építés éve
2023
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
padlófűtés
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

NE MARADJON LE! CSAK EGY  LAKÁS!!

A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsa központi részén ezt a kétlakásos lakóépületben kialakított 78 nm.-es lakást, a hozzá tartozó 10 nm.-es terasszal ,15 nm.-es gépkocsi beállóval együtt és a hozzá tartozó 350 nm.-es telek résszel.

Beépítendő anyagok: Monolit vasbeton sávalap, talajnedvesség elleni szigetelés, Teherhordó falak: Porotherm N+F tégla, válaszfal. 10-es Porotherm válaszfal tégla, Monolit vasbeton koszorúk, előre gyártott födém bélés elemekkel, Nyílások felett áthidalók, 1 állószékes nyeregtetős szerkezet födém felett és tetősíkon hőszigetelés, Terrán betoncserép héjazat, ereszcsatorna rendszer, lábazati és külső fali hőszigetelés.

A külső nyílászárók fehér műanyagból készülnek hőszigetelt fóliázott üveggel, a belső ajtók fából kerülnek beépítésre.

A belső térben a földszinten:  nappali, közvetlen kijárattal a kertkapcsolatos teraszra. Nappali-konyha- étkező egy térben. 3 hálószoba, előtér, közlekedő, fürdőszoba ,wc kerül kialakításra.

A szobák burkolata: laminált padló, a vizes helyiségekben: járólap és csempe. A falak fehér diszperziós falfestékkel lesznek lekenve. Az épület fűtése központifűtésrendszeren keresztül történik padlófűtéssel kondenzációs gázkazánnal. Kérésre hűtő-fűtő klíma telepíthető.

Gépkocsi tárolásra a két lakás közt 2  fedett gépkocsi beálló lesz kialakítva.

Aki újépítésű otthont szeretne családjának, ne hagyja ki a jelentkezést. Még kedvező áron juthat idei E-naplóval  lakáshoz, melyhez saját udvarrész is tartozik! 

Egyedi elképzelések megvalósítására nyitottak vagyunk. Referencia ingatlanok megtekintését biztosítjuk.

HELYI GENERÁLKIVITELEZŐ, KIVÁLÓ REFERENCIÁKKAL!

Az ingatlan központi területen épül: iskola, óvoda, egyéb közintézmények, állomás a közelben. A főváros az M4 elkerülő szakaszán már 25 perc alatt elérhető.

Kérem hívjon bizalommal! Kedvezmények elérhetők!!

Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602389


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602389

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa padlófűtés. A családi ház ára 58,5 millió Ft, négyzetméter ára 750 000 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602389. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.