star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 172 m²

    telek

Vételár:

56 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 172 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 120m²


Ár:

56 000 000 Ft

Építés éve
1989
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
egyéb

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán LF-2 es övezetben ezt az 1172 nm.-es összközműves körbe kerített TEHERMENTES ingatlant.
Az épület beton alapra szigetelt blokkos és ytong falazattal épült, betonfödémes, nyeregtetős mázas holland cserép héjazatos.
A belső térben a földszinten: tágas világos nappali, konyha-étkező, előtér, közlekedő, hálószoba, fürdőszoba, mosdó, éléskamra és kazánház került kialakításra.
A tetőtérben 3 hálószoba és gardrób áll...+ még a tetőtér bővíthető igény esetén.
Az épület néhány éve felújítást kapott: szigetelés, elektromos hálózat, fűtésrendszer, burkolatok , nyílászárók cseréje történt. 
A fűtés: padlófűtéssel és radiátorokkal történik BAXI kondenzációs gázcirkóról, a meleg vizet villanybojler is melegíti.  A külső nyílászárók hőszigetelt műanyagok, szúnyoghálóval és redőnnyel. 
Az aljazat, padlás és külső homlokzat szigetelt. ALACSONY FENNTARTÁSÚ INGATLAN!
A tetőtérbe igényesen faragott tömör fa lépcső vezet. 
A belső burkolatok: lambéria, laminált padló, járólap, csempe, tapétás festett falazat. A lábazat gyönggyel,a külső homlokzat nemes vakolattal színezett.
A konyhában a beépített igényes konyhaszekrény a vételár részét képezi.
Az előkertben és az udvaron számos örökzöld pompázik.
A ház mellett garázs és tárolók épültek. A hátsó kertrész kiválóan alkalmas gyermek játszótér és medence telepítésére. Kertészkedésre vágyók is lehetőséget találnak benne.
Kérem hívjon bizalommal.
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602391


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602391

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 172 m². További jellemzői: az építés éve 1989, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 56 millió Ft, négyzetméter ára 466 667 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602391. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.