star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 60 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 5 663 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 60 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 5 663 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 60m²


Ár:

25 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szobák száma
2
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsa határában ezt az 5663 nm.-es körbe kerített tanyát.
A területet akácerdő és legelő szegélyezi. A környék minden környezeti ártalomtól mentes. Az ide látogatót első pillanatban rabul ejti a természet csodás szépsége. A csend öleli körül tájat.
A területen több épület található. Az épületek felújítást igényelnek, de statikailag jó állapotúak. Beton alapra épültek tégla falazattal, cserép héjazattal.  A lakóépület 60 nm. - itt 2 szoba, konyha, fürdőszoba került kialakításra. 

A melléképület egy helyiségből áll. A nyílászárók fából készültek. Az épületek kályhával fűthetők, áram hálózatra kötve. Az ivóvíz fúrott kútról nyerhető a meleg vizet villanybojler melegíti. Főzési lehetőség gázpalackról vagy elektromos áramról lehetséges.
A tanya főépítménye egy körülbelül 400 sertés vagy egyéb állat tartására alkalmas kb. 40 méter hosszú karám rendszer, mely beton alapra épült, tégla falazatú és hullámpala héjazatos. A betonvályúk önitatórendszerrel vannak kiépítve. Aki állat tartásban gondolkodik számtalan lehetőséget rejt magában az erre alkalmas felépítmény. 
A tanya közútról könnyedén megközelíthető, de eldugott helyen áll. Szomszéd nincs, csak az erdő - mező vadjai.
Aki szeretne kissé elvonulni a civilizáció elől, itt megteheti. 
Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602411


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602411

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai tanya 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 5 663 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A tanya ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 416 667 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 23%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602411. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.