star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 130 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 273 m²

    telek

Vételár:

58 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 130 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 273 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 130m²


Ár:

58 000 000 Ft

Építés éve
1978
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsán LF-2 es övezetben ezt a 2273 nm.-es elkerített közműves telken /29 m. széles/ 1973-ban épült tégla falazatú , 2021-ben FELÚJÍTOTT nagy családi házat mely több gyermekes családnak  vagy több generáció együttélésére is alkalmas. Az ingatlan TEHERMENTES.
Az elkerített ingatlanon áram, csatorna és gáz hálózatra kötve, az ivóvíz saját kútról érkezik.

Az épület a 70-es évek derekán épült mély alapozással jó víz záró szigeteléssel. Falazata teljes tégla, fafödémes, manzárd tetős agyagcserép héjazatos.
Az épület statikailag masszív. Az épület 2021-ben teljes felújításon esett át.
Külső részen alap alá cementhabos aláfalazás,majd -falvarrás- készült, melyre garanciával rendelkezünk. 
Új az elektromos hálózat, víz ,- csatorna,- fűtés rendszer, burkolatok, nyílászárók. Az épület nem nagy energia felhasználású - azaz pénztárca barát- fenntartású lett a felújítás eredményeként. 
A belső térben: 3 tágas nagy szoba, nappali, két konyha, spejz, fürdőszoba került kialakításra. Az épület 3 bejáraton közelíthető meg, két tágas járólapos üvegezett fedett teraszról. A hátsó keleti, az első nyugati fekvésű, kiváló lehetőséget nyújtanak pihenésre.
Az épület fűtése az új központi fűtésen keresztül történik Baxi kondenzációs gázcirkóval.
A külső nyílászárók hőszigetelt üvegezett műanyagok szúnyoghálóval redőnnyel, a belső ajtók eredeti üvegezett szép állapotú tömör fák.
A burkolatok: festett fal, laminált padló, csempe, járólap. Külső falazat kőporozott. 
Az ingatlanon egy tégla falazatú melléképület is áll, itt garázs, tároló kapott helyet. Az épület alatt téglázott pince bújik meg.
Kisállat tartásra vagy egyéb célra további gazdasági épület áll, mely tégla falazatú, a 90-es években épült. 
Aki nagy tégla házat keres, itt a kiváló lehetőség. Ha nem akar belső felújításokkal foglalkozni ezt a házat kérem tekintse meg! 
Bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, orvosi rendelő néhány perc sétával elérhető. A nagy telek alkalmas gyermekjátszótér, medence, kertészkedési célokra is. 
Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést. 
Kérem hívjon bizalommal. Amennyiben vásárlásához még értékesítenie kell ingatlanát állunk szíves rendelkezésére. 
Irodánk jogi és profi hitelügyintézési segítséggel áll ügyfelei rendelkezésére.

CSOK, babaváró, zöld célú hitelek, jelzálog hitelek. 

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602426


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602426

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 130 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 273 m². További jellemzői: az építés éve 1978, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 58 millió Ft, négyzetméter ára 446 154 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602426. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.