star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 2 181 m²

    telek

Vételár:

25,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 2 181 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 60m²


Ár:

25 900 000 Ft

Építés éve
2015
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

A Teleki és Fia értékelésre kínálja  Albertirsa zártkerti övezetében ezt a 2181 nm.-es elkerített, művelési ágból kivett telken álló 60 nm.-es hasznos alapterületű épületet. A ház 2015 ben épült beton alapra, hőszigetelt tégla falazatos, fafödémes, nyeregtetős betoncserép héjazatos.   Itt minden mindössze 8 éves....
A belső térben: 3 szoba, konyha-étkező, tusolós fürdőszoba wc.-vel került kialakításra. 
Belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett fal. A külső fal hőszigetelt dryvitolt, színre kenve, felezett dísztéglával kirakva. A konyhában a fával burkolt fix konyhaszekrény a benne lévő villanysütő és gázfőzőlappal a vételárrészét képezi.  Az elektromos vezetékek rézből készültek, a meleg vizet villanybojler melegíti.
Az épület fűtése központi fűtés rendszeren keresztül történik radiátorokkal vegyes kazánról , mely a melléképületben kap helyet. 
A külső nyílászárók műanyagból készültek,  a belső ajtók préselt fából. 
Az ivóvizet fúrott kút szolgáltatja, a szennyvíz derítőbe ürül. 
A 20 nm.-es melléképület a házhoz szorosan épült. Itt található a kazánház és mellette tároló helyiség. 
A hátsó rész fás terület.
 A városközponti része autóval 3 perc alatt elérhető. Itt találhatók az iskolák óvodák, bevásárlási lehetőségek egyéb közintézmények.
Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.
Irodánk jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602441


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602441

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 181 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 25,9 millió Ft, négyzetméter ára 431 667 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602441. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.