star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 132 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 755 m²

    telek

Vételár:

48,5 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 132 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 755 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 132m²


Ár:

48 500 000 Ft

Építés éve
1980
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia értékesítésre kínálja Albertirsa szívében eldugva, természetvédelmi terület szomszédságában ezt az 1755 nm.es körbe kerített ingatlant.
Az épület beton alapra tégla és vert sár falazattal épült, fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazatos. 
A belső térben 4 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba ,éléskamra került kialakításra. 
A ház 2019-ben felújításon esett át, melynek során új műanyag bejárati ajtók  és ablakok szúnyoghálóval redőnnyel kerültek beépítésre. A külső falazat hungarocell dryvit szigetelést kapott, nemes vakolattal színezték. 
Az épületnek két bejárata van. A hátsó - mely keleti fekvésű egy fedett járólapos teraszról nyílik. 
Az épület fűtése gázkonvektorral és egy csodálatos rakott mázas cserépkályhával történik. A meleg vizet átfolyós gázmelegítő és kis villanybojler melegíti. 
A belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, fűrészporos tapétás festett falazat. 
Az udvaron egy szerelő aknás garázs épült. mellette gazdasági épület áll. 
Az udvar hátsó részében a kert éke, egy 13 nm.-es épített -Balaton2 típusú- medence található. Automata vezérlésű vízforgatós, hidromasszázs tangentor funkcióval felszerelt gurítható fedéssel zárható.
A medence és a ház közti udvarrészen gyermekjátszótér,  kerti sütő és kerti zuhany áll rendelkezésre. 
Az udvar igazi vidéki paradicsom az itt élőknek. Kíváncsi szemektől elzárva élvezhetik az év minden szakában a hamisítatlan vidéki életérzést. A hátsó udvarrészről csodás a kilátás a természetvédelmi terület felé, ahol őshonos mezei virágok , nyuszik, mókusok, apró kisállatok élnek.
Aki vidéki otthont keres, itt a kiváló alkalom. A 4. szoba máshonnan  közelíthető meg mint a többi, ezért akár idősebb családtagját is magához veheti igény szerint.
Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant.
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602467


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602467

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 36 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 132 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 755 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 48,5 millió Ft, négyzetméter ára 367 424 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602467. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.