star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 170 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 440 m²

    telek

Vételár:

66 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 170 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 440 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 170m²


Ár:

66 000 000 Ft

Építés éve
2001
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia értékesítésre kínálja - KÉT HÁZAT EGY ÁRÁÉRT- Albertirsán ezt az 1440 nm.-es összközműves körbekerített ingatlant, a rajta álló két külön lakrészes, de egybe épített családi házzal. A családi ház két lakrésze külön helyrajzi számos, az ingatlan TEHERMENTES. 
Az utcafronti családi ház jó vízzáró szigeteléssel ellátott, tégla és vegyes falazatú, fafödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos. A külső falazat dryvitolt vakolt falazatú.
A belső térben: 3 szoba, előszoba, konyha, fürdőszoba , spejz került kialakításra. Az épület folyamatos karbantartás alatt állt. Az elektromos vezetékek rézből készültek, a nyílászárók hőszigetelt műanyagra lettek cserélve, redőnyösek, szúnyoghálósak.  A fürdőszobai víz és csatorna vezetékek, burkolatok, egyéb járólapok is újonnan lettek beépítve az elmúlt néhány évben. A fűtés gázkonvektorokkal történik ebben a lakrészben. A meleg vizet villany bojler melegíti.
A belső burkolatok: járólap, csempe, laminált padló, eredeti fa hajópadló, tapétás festett falazat.
Az épület két bejáratos: faácsolatos, lambériázott járólappal fedett teraszokról nyílnak az ajtók. 
Az első és hátsó lakrészt hosszabb pihenő terasz köti össze. Innen nyílik a kazánház, tároló ahol a hátsó lakótérhez kapcsolódó vegyes kazán található.
A hátsó épület 2001-ben épült. Beton alapon téglafalazatú,betonfödémes, nyeregtetős agyagcserép héjazatos.
A külső falazat 10 cm. hungarocelldryvit szigetelt. 
A belső térben a földszinten: nappali, konyha, étkező, szoba, zuhanykabinos fürdőszoba,wc, háztartási helyiség,közlekedő;
a tetőtérben: 3 szoba és gardrób épült. 
Az épületrész fűtése központi rendszeren keresztül történik radiátorokkal gázcirkóról és vegyes kazánról tetszés szerint. A konyhabútor a beépített gépekkel: villanysütő, gázfőzőlap a vételár részét képezik.
A belső burkolatok: laminált padló, járólap, csempe, festett fal. 
Az épületrész újszerű állapotú, karbantartott. Az egész ház egy tisztasági festés után azonnal birtokba vehető.
Az udvaron könnyűszerkezetes garázs áll, az utcai autóbeálló elektromos kapuval nyílik, a bejáró betonozott.      A kertben gyümölcsfák teremnek, a kert művelést fúrott kút segíti. A villany és gáz mérőórák a két házra külön mérnek.
Az udvaron gyermekjátszótér és medence is állítható. A tágas teraszt  kerti bútorokkal lehet pihenésre vonzóvá varázsolni. 
Aki szeretne összeköltözni, de mégis elkülönítve élni a másik generációtól, itt a kiváló alkalom.
Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű. Vasútállomás, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, bölcsőde, orvosi rendelők és egyéb közintézmények a közelben.
Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti hamisítatlan vidéki életérzést. 
Irodánk jogi és profi hitel ügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.
Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602492


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602492

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 39 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 170 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 440 m². További jellemzői: az építés éve 2001, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 66 millió Ft, négyzetméter ára 388 235 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602492. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.