star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 2 809 m²

    telek

Vételár:

35,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 2 809 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 110m²


Ár:

35 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A ..... értékesítésre kínálja Albertirsán ezt a tehermentes 2809 nm.-es zártkerti körbe kerített ingatlant, a rajta épült családi házzal.

Az épület  jelenlegi arculatát 1995-ben nyerte el, alapja beton, falazat tégla és rakott sár vegyesen, fafödémes, sátortetős, agyag cserepes héjazattal.

Ablakok műanyagból és fából készültek hőszigetelt üveggel.

A lakótérben a földszinten: közlekedő, nappali, 2 hálószoba, fürdő szoba, wc, konyha étkező, kamra került kialakításra. A tetőtérbe tömörfa lépcső vezet, ahol egy tágas hálószoba került kialakításra. Innen erkély nyílik, ahonnan belátni a csodálatos vidéket. 

Az ingatlanban a fa uralkodik, mely ,kellemes környezetet teremt.. A padlózat lakozott fa parketta és járólapok.. A falazat festett és tapétázott.

A beépített konyha szekrény, gardrób szekrény és könyves polc a vételár részét képezi.

A főzés gáz palackról történik. A fűtésről a központi fűtés rendszer gondoskodik vegyes kazánról radiátorokkal. A melegvizet villany bojler melegíti. Az ivóvíz fúrott kútról érkezik házi vízművel, a szennyvíz derítőbe ürül.

A ház alatt egy 20 nm téglázott borospince található.

Az udvaron álló tégla falazatú tágas nagy melléképületben gazdasági kiszolgáló helységek és a garázs épült.

Az udvaron egy aranyhalakkal teli kerti tó került kialakításra. Az egész környezet mesébe illő, kora tavasztól a tél beálltáig virágok nyílnak és örökzöldek pompáznak. Csodás lehetőség a vidéki hangulatra  vágyóknak. Lehetőség van családi, baráti összejövetelek megrendezésére, sütögetésre, főzésekre. Gyermek játszótér és medence is elférne még. A kertrészen gyümölcsfák teremnek. Kiválóan alkalmas további kertészkedésre.

Ezen a csodálatos helyen az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Budapest gépjárművel 25 percen belül elérhető.

A ..... BT. jogi és profi hitelügyintézői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602515


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6602515

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m², míg a hozzá tartozó teleké 2 809 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). A családi ház ára 35,9 millió Ft, négyzetméter ára 326 364 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6602515. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.