star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 757 m²

    telek

Vételár:

56,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 757 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 160m²


Ár:

56 900 000 Ft

Építés éve
1986
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsán ezt a 757 nm.-es összközműves körbe kerített ingatlant, a rajta 1986-ban épült dupla komfortos tetőteres családi házzal. TEHERMENTES

Az épület beton alapra, kiváló víz záró szigeteléssel épült, szigetelt tégla falazattal, szigetelt beton födémmel és nyeregtetős betoncserép héjazattal. 

Az épületet tulajdonosai 2019-ben felújították: ekkor komplett új tetőt kapott, (ácsolat, héjazat), külső homlokzati szigetelés - színezés , 5.5 kw.-os klíma, kondenzációs gázkazán  és teraszok lettek beépítve, kialakítva.... valamint egyes burkolatok cseréje történt. 

A belső térben a földszinten: 2 szoba, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, előtér ; 

a tetőtérben: 2 szoba, + egy kialakítható, gardrób, közlekedő, fürdőszoba került kialakításra.

A bejárati ajtóknál két lambériázott fedett terasz áll, tömörfa bejárati ajtókkal. Az ablakok dupla üvegezett dufa nyílászárók, melyek műanyag redőnnyel felszereltek. 

Az épület fűtése kondenzációs gázcirkóval, vegyes kazánnal és egy 5.5.Kw.-os hűtő- fűtő klímával megoldott. 

A melegvizet villanybojler melegíti, de gázcirkóról is működtethető.

Az épület alatt egy 50 nm.-es pince húzódik, ahol a kazánház a vegyeskazánnal és egy tároló található. 

A családiház a nagy ablaktábláknak köszönhetően világos, napfényes. 

Az ingatlan udvara örökzöldekkel és virágoskerttel parkosított. a kert ápolására saját fúrt kút is rendelkezésre áll. 

A kertrészen pihenőhely és medence talapzat került kialakításra. Gépkocsitárolásra egy kültéri beálló vázszerkezete már elkészült. 

Az ingatlan kedvező lokációval rendelkezik: bevásárlási lehetőségek, közintézmények, vasútállomás max. 10 perc sétával elérhető.

Aki vidéken képzeli el életét kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.

Irodánk jogi és profi hitelezői segítséget nyújt ügyfeleinek.

Energetikai tanúsítvány készítése 24 óra alatt. 


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612525


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612525

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 757 m². További jellemzői: az építés éve 1986, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 56,9 millió Ft, négyzetméter ára 355 625 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612525. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.