star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 104 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 728 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 104 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 728 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 104m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1900
Szintek
2
Szobák száma
5 (2 + 3)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pest Vármegye, Albertirsa Újtelepi részén eladó egy 1994-ben épült, tetőtér beépítéses, 104 m2-es hasznos alapterületű, 728 m2-es telken elhelyezkedő összközműves családi ház. A földszinten 1 előszoba, 1 egész szoba, 1 konya/étkező, 1 fürdőszoba/WC található. Az előszobából kétkaros falépcsőn lehet feljutni a tetőtéri szintre, ahol 1 nappali/étkező, 3 félszoba és 1 gardrób kapott helyet. Az utcafronti 2 félszoba közös erkéllyel rendelkezik. Az épület alapja beton, falai téglából vannak, amelyek az évek során hungarocell borítást kaptak, ezáltal csökkentve a rezsiköltséget. A tető jó állapotú, cseréppel borított. A nyílászárók fából készült jó állapotúak, redőnnyel ellátottak. Az otthon melegéről és a meleg víz ellátásról egy Western típusú kondenzációs gázkazán gondoskodik radiátoros hőleadással. A földszinti részhez épült egy kazánház, ahol elhelyezésre került egy vegyestüzelésű kazán és egy fatároló is, mellette pedig egy kerti tároló/nyári konyha található. A kert locsolását fúrt kút biztosítja. A kert további részén gyümölcsfák, konyhakert kapott helyet, amely le van rekesztve az első udvartól, saját igény szerint alakítható, szépíthető. Az udvar első része 4 db kamerával van felszerelve, ügyelve a biztonságra. Az ingatlan csendes, rendezett utcában helyezkedik el, a közelben pár perc sétával élelmiszerbolt, iskola, óvoda, orvosi rendelő elérhető. A ház elhelyezkedése a városon belül nagyon jó, mivel Budapest-Cegléd irányába a közlekedés vasúton és autóval is kiváló. Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, és családjával egy csendes kisvárosban élne, mégis közel a fővároshoz, akkor hívjon bizalommal. Az adásvételi szerződés lebonyolításához korrekt ügyvédi közreműködést tudunk ajánlani.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625444


Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6625444

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 728 m². További jellemzői: az építés éve 1900, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 383 654 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Haug Rita referens a Jászberény Szentháromság tér 2 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625444. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.