star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 81 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 483 m²

    telek

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 81 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 483 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 81m²


Ár:

39 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1967
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa központi csendes utcájában ezt az 1483 nm.es összközműves ingatlant, a rajta álló 81 nm.-es hasznos alapterületű családi házzal. Az épület beton alapra épült, blokkos és tégla falazatú, fafödémes, sátortetős agyagcserép héjazattal.
A belső térben: 3 szoba, konyha, előszoba, fürdőszoba, spejz került kialakításra. A bejáratnál az épület részeként nyugati fekvésű fedett terasz áll. A ház hátsó részén külső bejárattal padlásfeljáró- tároló épült.
A nyílászárók néhány éve eredeti fa tokban műanyagra lettek cserélve, redőnyösek, szúnyoghálósak . Az elektromos vezetékek 2021-ben rézre lettek áthúzva. Az épület fűtése gázkonvektorokkal megoldott, a melegvizet villanybojler melegíti.
A belső burkolatok: padlószőnyeg, járólap, csempe, festett fal, a külső falazat kőporral színezett.
A kerti locsolást ásott és fúrott kút is segítheti. Az udvaron örökzöldek, orgonák virágzanak. A tágas kertben gyermek játszótér és medence is elfér.
Aki vidéki nyugalmas életre vágyik, itt a kiváló lehetőség. Iskola, óvoda, központi rész és az állomás könnyedén megközelíthető. Kérem jöjjön el, tekintse meg és vásárolja meg az ingatlant. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649492


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6649492

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 81 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 483 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. A családi ház ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 492 593 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649492. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.