star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Albertirsa

  • 160 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 9 244 m²

    telek

Vételár:

48 millió Ft

Eladó ház Albertirsa

  • 160 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 9 244 m² telek

  • Eladó ház Albertirsa

  • 160m²


Ár:

48 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1967
Szobák száma
6
Fűtés
gáz (központi)
Fal építési anyaga
vegyes

A beltér:

A Teleki és Fia Ingatlan értékesítésre kínálja Albertirsa külterületén erdő ölelésében ezt 9244 nm.-es igényesen karbantartott tanyát és hozzá tartozó szántó területet. Szomszédmentes ingatlan.
A tanya két lakóépületből és számos gazdasági épületből áll.
Kétgeneráció együttélésére vagy vállalkozási célra is kiváló lehetőség.
A kisebb épület 50 nm.-es tégla falazatos, szép kivitelezésű tanyaház. A belső térben: 2 szoba, konyha, fürdőszoba áll.
A nagyobb épület vertsár falazatú, 110 nm.-es : itt 4 szoba, konyha, közlekedő, 2 fürdőszoba, wc került kialakításra.
Az épületek folyamatos karbantartás alatt állnak, újszerű fürdőszobákkal, burkolatokkal kellemes otthont biztosít lakóinak.
Az épületek fűtése kandallóval és víz teres kandallóval megoldott radiátorokkal. Mindkét épületben fafűtéses meleg vizes bojler található. A belső burkolatok: tapétás festett fal, csempe, járólap, laminált padló, padlószőnyeg, pvc.
A bejárati ajtók műanyagra lettek cserélve. Az ablakok fából és műanyagból készültek, műanyag redőnnyel, szúnyoghálóval.
A lakóépületek mellett - műhely, gazdasági épület, gazdasági udvar, 2 pince, kisállattartásra alkalmas építmények állnak. Az ivóvizet fúrt kutak adják. 80 és 45 méteres mélységből. A szennyvíz 3 derítőbe is ürülhet. Az épületekhez két villanyóra tartozik: 32A és 16 A bekötve. Az elektromos vezetékek rézre lettek áthúzva.
A terület elkerített, a tanyaudvaron belül örökzöldek, virágok nyílnak. Az aszfaltozott út 3 perc alatt elérhető.
Gépkocsi tárolásra két garázs készült.
Aki madárfüttyös erdőtájon erdei apróvadak közelében keres ingatlant, itt a kiváló lehetőség. Ne hagyja ki...igazi hamisítatlan tanya paradicsomot talál zöldövezetben eldugva.
Kérem hívjon bizalommal. Ezen a tájon az év minden szakában kiélvezheti a hamisítatlan vidéki életérzést.


Elhelyezkedés

Albertirsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658173


Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6658173

Tóthné Teleki Éva

Tóthné Teleki Éva

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó albertirsai tanya 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A tanyáról 42 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 9 244 m². További jellemzői: az építés éve 1967, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa gáz (központi). A tanya ára 48 millió Ft, négyzetméter ára 300 000 Ft, ami az albertirsai átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Tóthné Teleki Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6658173. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Albertirsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.