star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alsóörs

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 583 m²

    telek

Vételár:

109,9 millió Ft

Eladó ház Alsóörs

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 583 m² telek

  • Eladó ház Alsóörs

  • 100m²


Ár:

109 900 000 Ft

Építés éve
1996
Szintek
2
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

A LIDO HOME Balatonalmádi Ingatlaniroda eladásra kínálja ezt az Alsóörsön található családi házat

Eladó Alsóörsön: két lakószintes Makovecz-stílusú családi ház

Örömmel kínáljuk eladásra Alsóörs egyik gyöngyszemét, a 71-es út mellett található, három szintes, impozáns családi házat.
Az épületet a híres Makovecz-stílus jegyei uralják, mely a tradíció és a modernitás harmonikus elegyét kínálja Önnek és családjának.
Az ingatlan nagy méretű, és minden igényt kielégít: két fürdőszoba, két kényelmes hálószoba, valamint tágas, földszinti nappali kandallóval és közvetlen kertkapcsolattal. Az emeleten szintén található egy tágas helyiség, ami akár további szobák kialakítására is alkalmas. A belső lépcsőházban minden szint megközelíthető, a teteőtértől az alagsorig!
A praktikus garázs és az autóbeálló biztosítja a parkolási lehetőséget, így mindig könnyedén elhelyezheti járműveit.

A gondozott kertben gyönyörű örökzöldek találhatók, melyek kellemes zöld övezetet teremtenek. A kerti sütögető lehetőséget ad családi és baráti összejövetelek számára, így az udvar ideális helyszíne a közös programoknak.
A dupla rétegű fa keretes nyílászárók biztosítják a kényelmes hőszigetelést, míg a fűtésről gázkazán és a hangulatos kandalló gondoskodik.
Az emeleti erkélyről részleges panoráma nyílik a csodálatos Balatonra, mely egyedülálló hangulatot kölcsönöz az otthonnak.
Az ingatlan ideális választás nagyobb családok számára, akár állandó lakhatásra, akár nyaralóként szeretnék használni.

Amennyiben a LIDO HOME által kínált alsóörsi családi ház, vagy bármely más, kínálatunban található családi ház, nyaraló felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal a megadott elárhetőségek bármlyikén.
LIDO HOME - Ingatlanok egy életen át!


Helyiségek

Wc
2m²
Közlekedő
6m²
Erkély
10m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
13m²
Konyha
23m²
Szoba
1.5m²
Szoba
12m²
Szoba
3m²
Előszoba
1.5m²
Szoba
31m²
Szoba
5m²
Fürdőszoba
5m²
Szoba
15m²

Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637120


Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6637120

Lido Home Balatonalmádi

Lido Home Balatonalmádi

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó alsóörsi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 30 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 583 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 109,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 099 000 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 16%-kal magasabb. Az ingatlant Sticker Viktória referens a Lido Home Balatonalmádi irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6637120. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.