star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Alsóörs

  • 80 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 740 m²

    telek

Vételár:

82 millió Ft

Eladó ház Alsóörs

  • 80 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 740 m² telek

  • Eladó ház Alsóörs

  • 80m²


Ár:

82 000 000 Ft

Szintek
2
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
szén-fa (kazán)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

További információért, látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára!

Kiváló lehetőség a Balatontól pár percre!
Fogyassza el a környék legnépszerűbb családi cukrászdájának híres krémesét a saját teraszán...

Eladó egy felújítandó, azonban akár ráépítésre is alkalmas, nagyszerű elhelyezkedésű ház Alsóörsön.
Az ingatlan a Balatontól, a nepszerű alsóőrsi strandtól és a mólótól gyalogtávra helyezkedik el. Pont mint a bolt, a fent említett híres cukrászda, az óvoda, az iskola, a patika és az északi part egyik legfelkapottabb hamburgerese is mindőssze 1-2 perc séta. Csendes, nyugodt, biztonságos közegben található a ház, amelyben lehetőség van a tetőtér beépítésére, ahonnan madnem az egész Balaton láthatóvá válik majd.
A teraszról már most is részlegesen látszódik a magyar tenger, a kert mérete alapján alkalmas akár modern kiülős, sütögetős udvar, akár gyermekek számára tervezett kert megvalósítására. A pince, a padlás és a garázs pedig sok-sok tárolási helyet biztosít. A szobák méretük alapján sok-sok praktikus helység kialakítását teszik lehetővé.

A tulajdonosok szülői öröksége sok szép emléket őriz, most a ház arra vár, hogy írja Ön tovább a ház történetét.
Hívjon bizalommal a hét minden napján reggel 8.00 és este 19.00 között az időpontegyeztetés céljából.


Elhelyezkedés

Alsóörs


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6641385


+36 30

Ingatlannet kód: NET6641385

Az általad megtekintett eladó alsóörsi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 80 m², míg a hozzá tartozó teleké 740 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 82 millió Ft, négyzetméter ára 1 025 000 Ft, ami az alsóörsi átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Csiszár Gergő referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6641385. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Alsóörs ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.