star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 135 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 480 m²

    telek

Vételár:

79 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 135 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 480 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 135m²


Ár:

79 000 000 Ft

Építés éve
2023
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Baján a józsefvárosi városrészen, kb. 1.5 km-re a belvárostól, 480 nm-es telken, 2023-ban épült, 135 nm-es, egy szintes, új építésű szigetelt családi ház eladó. Az ingatlanban található amerikai stílusú nappali-konyha-étkező, 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, spájz, kettő fürdőszoba+wc. A fűtése 2 db 28 kw-os kazánról működő radiátoros fűtés, két körös rendszerrel. Minden szobában klíma elő van készítve. Az ablakok 2 rétegű hőszigetelt műanyag ablakok, terasz ajtónál 3 rétegű. Mindenhol energiatakarékos spotlámpák kerültek beépítésra. Az ingatlan riasztó és kamerarendszer van kiépítve, automata elektromos kapunyitó és videó telefonos beléptetővel. Az udvarban 30 nm-es, hőszigetelt garázs található. Az ingatlan jelenleg kb. 90 % készültségi szinten van, az ár ezt az állapotot tartalmazza, igény szerint az ingatlan kulcsrakész állapotban is megvásárolható. A családi ház kiváló választás azok számára is akik saját ízlésük szerint szeretnék befejezni új otthonukat. Bajai ingatlan beszámítása lehetséges. Megtekintési szándékával, illetve felmerülő kérdéseivel keressen bizalommal. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához el szeretné adni a jelenleg meglévő ingatlanát, ennek lebonyolításában is állunk rendelkezésére.


Elhelyezkedés

Baja


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632136


Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6632136

Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Baja-Best Ingatlaniroda

Baja-Best Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bajai családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 135 m², míg a hozzá tartozó teleké 480 m². További jellemzői: az építés éve 2023. A családi ház ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 585 185 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Baja-Best Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632136. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.