star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Baja

  • 40 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 80 m²

    telek

Vételár:

12,5 millió Ft

Eladó ház Baja

  • 40 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 80 m² telek

  • Eladó ház Baja

  • 40m²


Ár:

12 500 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Árcsökkenés !!! 14.000.000. helyett 12.500.000 Ft

Az ingatlan Baja város Bajaszentistváni városrészének közepén található. Az ingatlan egy társasház részét képezi, aminek közös udvara van. Az udvarban lakók egy kimondottan jó konstruktív együttműködésen alapuló baráti hangulatú közösséget ápolnak egymással. Az ingatlan külső burkolatát leszigetelték és nemesvakolattal van ellátva. A tető külső héjazatát felújították. Belül a villany és vízvezeték rendszereket felújították. A konyhai ablak kivételével a többi nyílászárót korszerű műanyag nyílászárókra cserélték. A lakás fűtéséről gázkonvektorok gondoskodnak. A háztartási melegvizet gázbojler állítja elő. Az épület 2 db nagyobb egymásba nyíló szobából, valamint egy konyha étkezőből és egy tusolos fürdőszoba wc ből áll. Az ingatlanhoz tartozik egy megközelítőleg 20 nm különálló tároló is amelynek a tetejét pár hónapja teljesen felújították.
Tömegközlekedés 25 méteren belül elérhető, vegyes bolt 5 méterre, gazdabolt 20 méterre, iskola és óvoda, valamint bölcsőde 8 perc sétára van. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365174


Elhelyezkedés

Baja, Dózsa György út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645438


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6645438

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó bajai (Dózsa György út) házrész 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m², míg a hozzá tartozó teleké 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 12,5 millió Ft, négyzetméter ára 312 500 Ft, ami a bajai átlaghoz képest 13%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kenyeres Boglárka referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6645438. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Baja ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.