star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bak

  • 140 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 645 m²

    telek

Vételár:

65 millió Ft

Eladó ház Bak

  • 140 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 645 m² telek

  • Eladó ház Bak

  • 140m²


Ár:

65 000 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
szén-fa (kazán)
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Zalaegerszegtől 12 km-re Bak községben 1645 m2 nagyságú telken, 2x70 m2 alapterületű, két szintes téglaépítésű, szépen felújított családi ház eladó.A ház kerámia tetőcserép héjalású, nyílászárói hőszigetelt fa nyílászárók. Az ingatlanban vegyes tüzelésű kazán és egy kandalló biztosítja a kellemes hőfokot a hidegebb napokon.Az ingatlan lakószintje két tágas szobából, nagy konyha-étkezőből, kamrából, fürdőszobából, különálló WC-ből, előszobából és a lodzsából áll.Az emeleten egy szoba, egy nagy méretű közlekedő-nappali és lodzsa található. Ezen kívül még a tulajdonosok által be nem épített szobának kialakítható helyiség és egy befejezésre váró fürdőszoba is helyet kapott.Az 1645 nm-es terület első része teljesen körbekerített. A ház kert felöli, nyugati oldalán található fedett teraszon nagyon hangulatos és ízléses része az ingatlannak.Szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak a kertben található szebbnél szebb dísznövények, cserjék, bokrok, díszfák és gyümölcsfák. A telekhatáron lévő, a szomszéddal közös használatú kút pedig nagyon nagy előny az ott lakók és a növények számára egyaránt.A kerti grill, a kertben elhelyezett padok mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy az ember teljesen ki tudjon itt kapcsolni és élvezni tudja a természet harmóniáját, a madarak csicsergését. Egy igazi felüdülés ide betérni!A községben óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, boltok, SPAR áruház egyaránt megtalálható. Az ingatlan per és tehermentes.További kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek, többek között hitelügyintézéssel és energetikai tanúsítvány elkészítésével. Vevőink számára minden szolgáltatásunk INGYENES!
További információért keressen bizalommal!

Referencia szám: HZ069321-IN


Elhelyezkedés

Bak, Rákóczi utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6566942


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6566942

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó baki (Rákóczi utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 645 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa szén-fa (kazán). A családi ház ára 65 millió Ft, négyzetméter ára 464 286 Ft, ami a baki átlaghoz képest 21%-kal magasabb. Az ingatlant Ambrózy Emőke referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566942. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.