star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Bak

  • 92 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 1 601 m²

    telek

Vételár:

37,99 millió Ft

Eladó ház Bak

  • 92 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 1 601 m² telek

  • Eladó ház Bak

  • 92m²


Ár:

37 990 000 Ft

Építés éve
1964
Szintek
1
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Zalaegerszeg városközpontjától mindössze 13 km-re található Bak településen kínálom megvásárlásra ezt a teljeskörűen felújított családi házat. Az épület az 1960-as évek közepén épült, amit jelenlegi tulajdonosa bővítette és felújította. A ház új tetőt kapott, illetve az eredeti alapterületű házat egy 26 nm-es világos, napfényes nappalival bővítették. Felújítás során kicserélésre került a víz, villany hálózat, cirkófűtés biztosítja a ház melegét, amit kiegészít a téli kellemes tűzropogós élményt bíztosító nappaliban elhelyezett kandalló, a nyári meleget pedíg szintén a nappaliban beépített klíma segít elviselni. A konyhabútor és benne lévő háztartási gépek szintén kicserélére kerültek.A ház összes hideg-meleg burkolatai is megújjultak. Az épület egy 1601 nm-es körbekerített gondozott területen található. A terület első része az udvarnak használt része sík, majd egy emelkedő után szintén sík a terület, ami füvesített, gyümölcsfákkal beültetett. A házhoz tartozik még egy tároló, ahol a gáz cirkókazán is található, illetve egy pinceszerű tároló és egy fatároló áll még rendelkezésre.Ha felkeltettem figyelmét, további információkért keressen bizalommal.

Referencia szám: HZ020607-IN


Elhelyezkedés

Bak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6569639


Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6569639

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó baki családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 92 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 601 m². További jellemzői: az építés éve 1964, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház ára 37,99 millió Ft, négyzetméter ára 412 935 Ft, ami a baki átlaghoz képest 12%-kal magasabb. Az ingatlant Dömötör László referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6569639. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.