star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonakali

  • 78 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

67 millió Ft

Eladó ház Balatonakali

  • 78 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó ház Balatonakali

  • 78m²


Ár:

67 000 000 Ft

Szobák száma
4
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Kertvárosi, bővíthető családi ház Balatonakaliban! Falusi CSOK igényelhető!

Balatonakali állandó lakosai és nyaralótulajdonosai által kedvelt, kimondottan zöld, kertes részén eladó ez a jelenleg 1 szintes családi ház, kényelmes méretű telekkel, melléképületekkel.

Ajánljuk:
☀️ CSALÁDOKNAK - jelenlegi elosztásával 2,5 szoba áll a család rendelkezésére, azonban TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ, de az épület alapterülete is BŐVÍTHETŐ
☀️ NYARALÓNAK - felújítás után egész éves tartózkodásra, kétlaki élet kialakítására is kiválóan alkalmas az épület,
☀️ ÖNFENNTARTÁSRA VÁGYÓKNAK- itt szinte mindent megtermelhet magának a tulajdonos, és a pincében egész évben tárolni is tudja

A téglából épült főépület 78 m2-es belső, hasznos alapterületű.
A földszinti rész egy család számára kényelmes lakásként funkcionált, a beépített terasszal, 2+1 fél szobával, konyhával, kamrával és fürdőszobával, valamint egy belső feljáróval a tetőtérbe.
A ház egy része alá van pincézve, itt kapott helyet a kazánház a régi vegyes tüzelésű kazánnal és a jelenleg használt gázkazánnal.

A kert 607 m2. ahol kialakításra került egy kicsi nyári lak,ami alatt egy pincében lehet télire eltárolni a megtermelt zöldségeket és gyümölcsöket.

A kert hátsó részében fából épült műhely és egy garázs, valamint jó állapotú, téglából épült baromfiudvar található. Ezek választják le az udvartól a veteményesként használt kertrészt.

Jelenleg már néhány éve lakatlan ház, nem romos, KÖLTÖZHETŐ állapotú. Műszakilag belülről minimálisan, inkább csak esztétikailag szorul felújításra. A tetőtér beépítése esetén a tető felújítása szükséges lehet, azonban jelenleg sem ázik, átlagos állapotú.
Összességében elmondható, hogy tulajdonosai folyamatosan és lelkiismeretesen karbantartották, jelenleg is temperáló fűtéssel vigyázzák az állapotát.
Kb 10 évvel ezelőtt a főépület belülről fel lett újítva, néhány ablak kivételével a külső nyílászárók műanyagra lettek cserélve, és a festésen kívül a szobákban igényes laminált padló került lefektetésre.A beépített veranda üvegei itt-ott elrepedtek, amennyiben a lakás részeként használná az új tulajdonos, úgy a fémkeretes ablakokat érdemes fára vagy műanyagra cserélni.

A 607 m2-es telekből jelenleg összesen mintegy 110 m2, azaz 18%van beépítve, így bővíthető.
A helyi építési szabályozás az ingatlant Lke 4-es kategóriába sorolja, ahol a beépíthetőség 25%, 4,5 m magassággal. A minimálisan kialakítható telekméret az övezetben 700 m2.

Az ingatlanról a valósághű megtekintés érdekében VIDEÓ készült. Amennyiben honlapunkon (FüredIMMO) nézi ezt a hirdetést, úgy a lap alján megtekintheti, ha más hirdető portálon, akkor kérésre szívesen megküldjük Önnek.

Ügyvédi és mérnöki háttérrel, ingyenes és banksemleges hitelügyintézéssel segítjük a gyors és korrekt adásvételeket, igény esetén akár hétvégén is.

Keressen minket elérhetőségeinken, vagy lépjen be irodánkba ( FüredIMMO, Balatonfüred,Köztársaság u 6 Utcafront)


Elhelyezkedés

Balatonakali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6609133


+36 30

Ingatlannet kód: NET6609133

Az általad megtekintett eladó balatonakali családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 78 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 67 millió Ft, négyzetméter ára 858 974 Ft, ami a balatonakali átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rácz Virág hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609133. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonakali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.