star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Balatonakali

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 401 m²

    telek

Vételár:

149,9 millió Ft

Eladó ház Balatonakali

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 401 m² telek

  • Eladó ház Balatonakali

  • 100m²


Ár:

149 900 000 Ft

Építés éve
2024
Szintek
2
Szobák száma
4
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

KÖZVETLEN VÍZPARTTÓL PÁR MÉTERRE FRONTON! PÁRATLAN PANORÁMA A FÖLDSZINTRŐL IS, A FŰBEN FEKVE IS!
BALATONFÜREDTŐL 12 PERC TÁVOLSÁGRA, BALATONAKALI BALATON FELŐLI OLDALÁN A CSÁRDÁS UTCA VÍZPART FELŐLI OLDALÁN, PÁR MÉTERRE A BALATONTÓL, S AZ ÚJ KIKÖTŐTŐL, STRANDTÓL ELADÓ EGY ÚJ ÉPÍÉSŰ, 0 KM-ES CSALÁDI HÁZ, MESÉS PANORÁMÁVAL FERGETEGES LOKÁCIÓBAN.
Az ingatlan belső 2 szintes.
Földszint helyiségei: előtér, nappali-étkező-konyha, hálószoba, fürdőszoba, vendég toilette kézmosóval, gépészeti tároló helyiség
Emelet helyiségei: 2 db hatalmas hálószoba (terveken 3 db+ 1db bármikor visszaállítható), fürdőszoba, gardrobe, csodás panorámás erkély
Az ingatlan a legmodernebb gépészettel lett felszerelve BOSCH hőszivattyúval, ami mind fűt-hűt, meleg vízet is rendszere készíti, így a rezsi költségeket szinte el is lehet felejteni! A nyílászárók 3 rétegűek, a ház szigetelet. A kertépítés a leendő tulajdonos fantáziájára van bízva, a ház mögötti parkolóhelyek térkövezettek lesznek hamarosan. Az árban a burkoláson kívül minden benne van a kulcsrakész árban. A burkolás anyaghasználati igénye szinte mindenkinek különböző, ezért ez már az Ön igényére lesz már megalkotva. Igény esetén ez is megoldható, ha nem Ön szeretné megoldani.
Használatbavételi engedélyel már rendelkezik!
EZ A KÖRNYÉK MOST LESZ TELJES HAMAROSAN (KIKÖTŐ, STRAND), ÍGY AZ INGATLANOK ÉRTÉKE ROHAMOSAN NŐ! EZ AZ INGATLAN EBBEN AZ ELHELYEZKEDÉSBEN RENDKÍVÜL KEDVEZŐ ÁRON VAN!
BŐVEBB INFORMÁCIÓ, KIZÁRÓLAGOS ÉRTÉKESÍTÉS, BELSŐ MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:
LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.
+36309481140


Elhelyezkedés

Balatonakali


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634505


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6634505

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó balatonakali családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 401 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla. A családi ház ára 149,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 499 000 Ft, ami a balatonakali átlaghoz képest 26%-kal magasabb. Az ingatlant Ávor Zsuzsa referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6634505. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonakali ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.